Hvor er DinSide nå?

En spennende by med store innslag av uvanlig arkitektur.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Merkelige skulpturer i en facinerende by. Foto: Karoline
Merkelige skulpturer i en facinerende by. Foto: Karoline Vis mer

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Het by

Det er her det skjer, i følge mang en ivrig storby-løve. Denne byen har de siste årene blitt usigelig populær blant reisende i hele verden. Ikke så merkelig syns du nok, om du er en av de mange som har vært der. Byen byr på et døgnaktivt uteliv, deilig klima, god mat og særs spesielle arkitektoniske krumspring. En verdensberømt arkitekt har satt sitt preg på byen, og han står bak flere av de mest berømte turistattraksjonene som finnes her, blant annet en enorm, uferdig kirkebygning. En detalj fra en av de andre byggverkene denne arkitekten har konstruert ser du på bildet.

Ukens spørsmål

For å være med i trekningen av de utvalgte smarte reiseeffektene (se under), må du svare riktig på følgende spørsmål:

Hva heter byen, og hva heter den berømte kirken arkitekten ikke ble ferdig med, og som er byens mest kjente bygning?

Svaret sender du til oss på e-post. Svarfrist er onsdag 22.11. Husk også å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg!

Premiene

Hver søndag kan du bli med på konkurransen hvor vi ber deg finne ut hvor bildene er tatt. Sender du oss riktig svar kan du vinne en av premiene under. Dette er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Artikkelen fortsetter under annonsen

Gammel storby i forrige runde

Forrige uke spurte vi også etter navnet på en by og en kirke, og landet den ligger i. Med eksotiske minareter rundt har bygningen en lett gjenkjennelig silhuett, og mange kom frem til riktig svar. Det er selvsagt Hagia Sophia i Istanbul, Tyrkia vi har besøkt denne gangen.

Ukens vinner er Kåre Gundersen fra Oslo, som ønsker seg den geniale klessnoren. Vi gratulerer - premien kommer i posten.

Billig reise

Hvis du allerede står pakket og klar for ferie , kan et søk i restplassoversikten være et godt tips. Her finner du de aller siste tilbudene fra charterselskapene. Er du i tvil på hvor du burde legge den neste ferien? Ta en titt på lesernes vurderinger av reisemål i Din Reiseguide. Lurer du på om flyet er i rute? Kanskje kan du finne det ut på DinSide Reises ferskeste hjelpemiddel.