Hvor er DinSide nå?

Et stort land med mange byer. Men denne skiller seg ut på flere måter. Hvor er vi nå?

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Geografisk mix

Spanske inspirasjoner selv om navnet på dette strøket antyder noe annet.
Spanske inspirasjoner selv om navnet på dette strøket antyder noe annet. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Med både afrikansk, indiansk, cajun og kreolsk kultur som bakteppe, er denne byen en smeltedigel ulik alle andre byer i landet. Hit kommer det tilreisende hele året for å nyte musikk, mat og eksotisk kultur. Men aller flest besøkende kommer til byen noen uker tidlig på våren hvert år for å få med seg en ganske unik begivenhet. Stikkord? Parader, perler og pupper…

Vårt spørsmål er: Hva heter denne byen, og hva er navnet på den mest kjente gaten? Spesielt for denne gaten er blant annet de karakteristiske bygningene med rikt dekorerte balkonger i spansk stil.

DU kan vinne

Vet du svaret kan du sende det til denne e-postadressen. Svarfrist er onsdag 29.11. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Europas heteste?

Forrige konkurranse dreide seg også om en spennende storby. Byen, som av mange rangeres som den heteste i Europa, er selvsagt Barcelona. En by preget av Antoní Gaudís strålende arkitektoniske krumspring. Dette ser vi i bygningen på bildet, La Pedrera, og selvsagt i den berømte kirken, Sagrada Familia.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange kom med det korrekte svaret denne gangen. Blant annet ukens vinner, Terje Sundet fra Kristiansund. Han ønsker seg silkelakenpose til bruk på reise i Australia og Thailand! Premien kommer i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.