Stramme vakter med fargerike ordensbånd prydet med et fremmedartet skriftspråk.
Stramme vakter med fargerike ordensbånd prydet med et fremmedartet skriftspråk.Vis mer

Hvor er DinSide nå?

Gammel historie og gamle problemer. Hvor er dette?

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Historisk land

Vaktholdet rundt de mange tilreisende er solid i dette landet, som i 1997 opplevde en forferdelig massakre der nesten 60 turister mistet livet. Det skjedde ved ett av landets, og verdens, fremste attraksjoner. Nå vender turistene tilbake, bevoktet av landets politistyrker og militære. Nordmenn reiser hit først og fremst som charterturister, og bor da gjerne i en badeby syd for hovedstaden.

Hva heter landet, og hva er navnet på stedet der massakren fant sted i 1997?

Vinn premier

Vet du svaret, sender du det til denne e-postadressen innen onsdag 10. januar. Da kan du bli med i trekningen av en reisepremie fra listen under. Husk å skrive hvilken premie du ønsker deg.

Forrige konkurranse

Forrige ordinære konkurranse publiserte vi uken før jul. Da spurte vi etter et sted kjent for sine store steinfigurer. Øya er selvsagt Påskeøya, og den tilhører Chile.

Riktig svar kom blant annet fra Arne Tillung, Stord. Han ønsker seg toalettmappe, den kommer i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen