Hvor er DinSide nå?

Det er ganske dyrt å bo her, men det forhindrer ikke at byen er vel verdt en visitt.

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Pittoresk i moderne hovedstad

Gamle byhus i varme farger ligger tett i tett i denne bydelen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Gamle byhus i varme farger ligger tett i tett i denne bydelen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

På bildet befinner vi oss i den eldste bydelen i en flott hovedstad. Bydelen ligger på tre øyer, og virker som en formidabel turistmagnet på grunn av de vakre bygningene og de smale gatene. Arkitekturen her er i hovedsak fra 16- og 1700-tallet. Byen ligger der en innsjø møter saltvannet, og har flere vakre havneområder. Du finner også et populært rekreasjonsområder ved vannet. Vil du se bildet i større format, klikker du her.

Spørsmålet du skal svare på er: Hvilken by besøker vi her, og hva heter bydelen på bildet?

Vinn premier

Vet du svaret, sender du det til denne e-postadressen innen onsdag 17. januar. Da kan du bli med i trekningen av en reisepremie fra listen under. Husk å skrive hvilken premie du ønsker deg.

Forrige konkurranse


Forrige uke besøkte vi et populært ferieland som for få år siden opplevde en forferdelig massakre på tilreisende turister. Landet er Egypt, og åstedet for massakren var Luxor. Mange riktige svar, selv om en del ikke var sikre på hvor turistdrapene fant sted. Vinneren av konkurransen er Ingjerd Sagen fra Gran som ønsker seg en toalettmappe. Vi gratulerer, premien kommer i posten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.