Hvor er DinSide nå?

Vi besøker et fantastisk amfiteater der du jevnlig kan høre klassiske musikkperler.

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Operascene

Verdi eller Puccini? Her nyter du dem i klassiske omgivelser, under stjernehimmelen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer

Denne uken besøker vi en by som er best kjent for sitt fantastiske amfiteater. Dette er det tredje største i verden av sin type, og er nesten 2000 år gammelt. Her kan publikum fra hele verden fortsatt komme for å nyte klassisk musikk, musikk som er mange hundre år yngre enn scenen der den fremføres. Selve byen er også verdt et besøk, selv om den kommer i skyggen av sin langt mer berømte naboby. Byen er for øvrig åsted for et svært berømt romantisk drama.

Her er ukens spørsmål: Hva heter byen og hvilket land ligger den i?

Vinn premier

Vet du svaret, sender du det til denne e-postadressen innen onsdag 24. januar. Da kan du bli med i trekningen av en reisepremie fra listen under. Husk å skrive hvilken premie du ønsker deg.


Naboby i forrige konkurranse

Forrige uke besøkte vi en vakker by preget av vannveier og kanaler. Det får nok mange til å tenke på Venezia, men observante lesere vil merke seg at det er en hovedstad vi spør etter. Byen er Stockholm, og den gamle bydelen hvor bildet er tatt heter selvsagt Gamla Stan. Elisabeth Strand fra Skedsmokorset, er blant de som svarte riktig denne gangen. For det vinner hun en toalettveske, premien komme i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.