Hvor er DinSide nå?

Mange kaster en mynt i fontenen og håper på å komme tilbake til dens hjemby.

Det tok hele tretti år å ferdigstille den barokke fontenen.
Det tok hele tretti år å ferdigstille den barokke fontenen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Dristig filmscene

Fontenen, som ble ferdigstilt i 1762, ligger sentralt i byen som kanskje er en av verdens vakreste. Kaster du en mynt i denne fontenen, skal du etter legenden være garantert å få komme tilbake til dens hjemby. I 1960 filmet en berømt regissør, en på den tiden, svært vågal scene, akkurat her; Et blondt bombenedslag eksponerte et sett veldreide legger til manges forargelse og sikkert til like manges fryd.

Svar og vinn

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukens spørsmål er: Hva heter denne fontenen, og hva heter filmen med den omtalte badescenen? Vet du svaret og sender det inn til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 7. februar. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Shoppingby

I forrige ukes konkurranse spurte vi etter navnet på en by, og hvem som er modell for en av byens statuer. Mange trodde det var Kristiansand, København eller Oslo, vi ville frem til, men den kvikke leser fant at byen heter Göteborg. Modellen for statuen er Gustav II Adolf. Vinneren i forrige ukes konkurranse heter Silje Marlene Kjelbergnes og er fra Flornes. Hun får et viskosehåndkle. Vi gratulerer, premien kommer i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.