Hvor er DinSide nå?

Denne uken har vi reist langt. Kjenner du igjen denne byen?

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Mektig tempel

Tempelet ligger midt i byen, men hvilken by?
Tempelet ligger midt i byen, men hvilken by? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne uken har vi tatt på oss ryggsekken, og satt oss på en ordentlig langtur. Tempelet på bildet er en av byens største attraksjoner, likevel har nok mange vært på besøk uten å oppleve kulturskatten. Tempelet er for øvrig byens største og eldste. Her ser du blant annet en liggende Buddha-figur, som strekker seg hele 46 meter med en høyde på 15 meter. Tempelet er også senter for organisering og utvikling av landets berømte massasjetradisjon. Og for rundt 40 kroner kan du få vridd og knadd kroppen din til en myk masse.

Svar og vinn

Ukens spørsmål er: I hvilken by ligger tempelet, og hva heter landet? Vet du svaret og sender det inn til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 14. februar. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Dristig filmscene

I forrige ukes konkurranse spurte vi etter navnet på en berømt fontene, og tittelen på en film med en kanskje enda mer berømt scene derifra. Vi har fått inn en mengde med svar – de fleste riktige. Trevifontenen og ”La Dolce Vita” er selvfølgelig rett svar. Vinneren i forrige ukes konkurranse heter Rune Langestrand og er fra Sundbyfoss. Han får et viskosehåndkle. Vi gratulerer, premien kommer i posten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.