Hvor er DinSide nå?

Denne uken har vi hentet fram et bilde fra et av naturens store underverk. Hvor i all verden finner du dette enorme fossefallet?

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Voldsomt fossefall

Her ser du grensen mellom to land. Hvilke land? Og hva heter fossen?
Her ser du grensen mellom to land. Hvilke land? Og hva heter fossen? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Som i siste ukes konkurranse reiser vi langt og eksotisk. Reisemålet er en enorm foss, som danner grensen mellom to land som dominerende kontinentet de ligger på. Den mektige fossen pleier å være et fast innslag på reiselisten til de fleste som besøker området. Med en bredde på tre kilometer og en fallhøyde på 80 meter, spys det ut 1.750 kubikkmeter vann i sekundet. Det gjør fossefallet til ett av verdens største og mest imponerende. Et tredje land ligger tett opptil fossefallet, men kan dessverre ikke skryte på seg naturattraksjonen som en av sine egne.

Svar og vinn

Ukens spørsmål er: Hva heter fossen, og hvilke to land hører den til? Vet du svaret og sender det inn til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 21. februar. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Mektig tempel

Et eldgammel tempel med en 46 meter lang Buddha-statue er en kjent attraksjon i en populær turistby. I forrige ukes konkurranse spurte vi etter navnet på byen og landet. Vi har fått inn en mengde med svar – og nok en gang var de fleste riktige. Bangkok og Thailand er selvfølgelig stedet hvor vi finner Wat Pho tempelet. Vinneren i forrige ukes konkurranse heter Paul Claus og er fra Oslo. Han får en silkelakenpose. Vi gratulerer, premien kommer i posten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.