Hvor er DinSide nå?

Denne uken har vi funnet frem et bilde fra en av sommerens mest populære ferieland. Hvor i all verden ser du disse rare fjellformasjonene?

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Merkelige formasjoner, med kloster på toppene. Hvor er vi?
Foto: Stig Solberg Foto: Stig Solberg
Merkelige formasjoner, med kloster på toppene. Hvor er vi?
Foto: Stig Solberg Foto: Stig Solberg Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

De mest underlige klipper

Klipper, monolitter, fordekte romstasjoner? Det er sannelig ikke greit å vite hva disse fjellformasjonene ligner mest på. Midt i landet som nok de fleste forbinder med et ferie, sol og varme, ligger en dal der fjellformasjonene er fremste attraksjon. En ting er fjellene, et annet mysterium er husene som befinner seg på toppen av monolittene. På 1300-tallet bygde nemlig bysantinske munker hus og kloster på toppen av klippene. Den dag i dag fyller klostrene fortsatt sin funksjon. Et siste tips: Har du ikke vært her selv, kan det hende du har sett fjellene i en kjent James Bond film.

Svar og vinn

Ukens spørsmål er: Hva heter denne mystiske dalen, og hva heter landet? Vet du svaret og sender det inn til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 28. februar. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.


Artikkelen fortsetter under annonsen

Et av verdens største fossefall

Et mektig fossefall som danner grensen mellom to dominerende store land. I forrige ukes konkurranse spurte vi etter navnet på fossefallet og de to landene. Vi har fått inn rekordmange svar – men de aller fleste bommet og trodde vi spurte etter Niagara Falls. Litt merkelig når vi opplyst om et tredje land som ligger rett ved fossefallet. Iguazu og Argentina/Brasil er selvfølgelig rett svar. Paraguay er det ”tredje” landet. Vinneren i forrige ukes konkurranse heter Anne-Brit Yri og er fra Sandefjord. Hun får et reisehåndkle. Vi gratulerer, premien kommer i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.