Hvor er DinSide nå?

En usedvanlig vakker by som stadig blir mer populær blant turister.

Hvor er dette?
Hvor er dette? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Romantisk

Denne uken besøker vi en romantisk perle av en by. Med sitt vell av kirkespir, broer og røde tak er byen et syn både ovenfra og fra bakken. Sentrum er som et levende museum med arkitektur fra flere hundreår samlet på et lite område. Barokk, renessanse, gotikk – du finner stilartene her, nesten upåvirket av moderne tid. Det er derfor ikke så merkelig at byens historiske senter står på UNESCOs verdensarv-liste. Den kanskje fremste attraksjon er den gamle broen som ble bygget i 1342.

Og reiser du hit, er det i trygg forvissning om at lommeboken får et behagelig opphold om du ikke faller i fellen og oppsøker de heteste trendstedene. Vil du se en større utgave av bildet klikker du her. Hvor i all verden er vi nå?

Svar og vinn

Ukens spørsmål er altså: Hva heter byen, og hva er navnet på byens berømte bro?. Sender du riktig svar til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 2. mai. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Krydderøy forrige uke

En fjern og vakker krydderøy – det spurte vi etter i forrige ukes konkurranse. Øya heter Zanzibar og ligger i Tanzania. Svært mange svarte riktig på disse spørsmålene. Vinneren denne uken bor i Oslo og heter Frederic Fiskvik. Han ønsker seg en oppblåsbar sovepute – premien kommer i posten.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.