Hvor er DinSide nå?

En vakker innsjø i et populært distrikt.

Innsjøen er stor, og trafikkeres av alt fra ferger til seilbrett.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Innsjøen er stor, og trafikkeres av alt fra ferger til seilbrett.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Populær sjø

Denne uken besøker vi en cirka fem mil lang innsjø som ligger i nord i et av verdens fremste turistland. Hit reiser du blant annet for å få en smak av et av verdens mest populære og kjente kjøkken. Selv om det i dette landet gjerne er salte strender og vakre byer som trekker flest turister, er sjøen og området rundt mektig populær blant tilreisende fra hele verden. Sjøen er spesielt godt egnet for vindsurfing, og i fjellene rundt er det gode forhold for klatrere. I området ligger også flere SPA-anlegg med helsebringende vann fra naturlige kilder. Velger du å reise hit er du også sentralt plassert med tanke på besøk i noen av landets mest kjente byer. Kanskje stikkord som opera og kanaler hjelper deg på vei?

Ukens spørsmål

 • Hva heter innsjøen, og hvilket land ligger den i?
 • Sender du riktig svar til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 30. mai. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg. Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Heftig karnevalsfeiring

  Forrige uke viste vi bilder fra en av de mest fargerike karnevalsfeiringene i verden. Den foregår på den karibiske øya Trinidad, som hører til republikken Trinidad og Tobago. Det visste blant andre Petter Krogstad fra Trondheim. Han ønsker seg et pengebelte i premie, det kommer i posten.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.