Hvor er DinSide nå?

Både kaldt og varmt, både nært og fjernt. Hvor er vi?

Her er det kaldt, men øya kan også by på hetere opplevelser.
Foto: Olaf Tjore Foto: Olaf Tjore
Her er det kaldt, men øya kan også by på hetere opplevelser.
Foto: Olaf Tjore Foto: Olaf Tjore Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt, og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Kaldt og varmt

Denne uken besøker vi en øy som både er kald og varm. Øya har ca. 4.800 kilometer kystlinje, og ligger omkring 32 mil fra verdens største øy. Samfunnet har solide historiske røtter, men hovedstaden er likevel regnet som en av de mest trendy byene du kan besøke. Bildet er imidlertid fra øyas sør-østlige hjørne, fra en av de største isbreene i verden. Breen dekker et område på omkring 8.400 kvadratkilometer, og er mer enn 900 meter tykk på det tykkeste.

Bli med i konkurransen

Spørsmålet denne uken er altså: Hvilken øy besøker vi, og hva heter breen?

Sender du riktig svar til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 6. juni. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg. Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

Innsjø i populært land

Forrige uke spurte vi etter navnet på en innsjø i et populært turistland. Bildet viser en av fergene på Gardasjøen i Italia, et populært turistmål, og et godt utgangspunkt for besøk i Venezia og Verona. Riktig svar fikk vi blant annet fra Bente Steen-Larsen fra Kløfta. Hun ønsker seg en silkelakenpose.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.