Hvor er DinSide nå?

Fossen er regulert, men det hindrer ikke stor vannføring.

Fossen er 182 meter høy og imponerer svært mange besøkende.
Foto: T. Tandberg
Fossen er 182 meter høy og imponerer svært mange besøkende.
Foto: T. Tandberg Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt, og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Loddrett

Denne uken vil vi frem til en av de største turistattraksjonene i sommer-Norge. Fossen er hele 182 meter høy, derav 145 meter loddrett fall. Norges Turistråd antar at omkring 600.000 mennesker beundret fossen i fjor. Dermed er den innstilt som nummer én på listen over de mest besøkte naturattraksjonene i Norge. Se bildet i stort format her.

Bli med

Ukens spørsmål er: Hva heter fossen, og i hvilket fylke ligger den?

Sender du riktig svar til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under. Svarfrist er onsdag 20. juni. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg. Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

Torneroseslott

Forrige uke spurte vi etter en by og hvilken hovedstad byen ligger i nærheten av. Bildet er fra Palacio de Pena i byen Sintra ikke langt fra hovedstaden Lisboa i Portugal. Riktig svar fikk vi blant annet fra Rønnaug Kjeverug fra Alvdal. Hun ønsker seg et pengebelte, og det kommer i posten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.