Hvitt pudder på toppene

Det snør, det snør. Mens lavlandet får regn, faller det hvitt i høyden. Det tegner til å bli en god påske for de skifrelste.

De fleste regner med at påsken blir hvit, og snødybden rundt om i alpinanleggene burde sørge for at skiene trygt kan plasseres på taket andre uken i april. Nesbyen, som har toppet snølistene i hele vinter, fikk 40 centimeter nysnø på tirsdag og har nå godt over to meter å tære på. Uvdal, Gaustablikk og Hemsedal følger hakk i hæl.

Pudder så langt øyet kan se. 
Foto: Ståle Dybsjord
Pudder så langt øyet kan se.
Foto: Ståle Dybsjord Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Her kan du se topp fem-listen med siste snøfall og total snømengde.

De aller fleste skistedene på Skiinfos oversikt melder om meget bra forhold. Det ligger metervis med snø, og trekkene kjører på full kapasitet. En full oversikt over forholdene på ditt nærmeste skisenter finner du på denne siden.

Snøfallet fortsetter

Det har falt snø over store deler av landet hele uken. I går toppet Haukelifjell med 15 centimeter, foran Fulufjell med ti og Hemsedal med syv centimeter. Er du på jakt etter hvit løssnø, kan du forsøke Skiinfos pudderalarm. Her får du tilsendt oppdatert informasjon om siste snøfall på epost. Alternativt kan du sjekke den daglige oppdaterte snørapporten her.

Kaldere og klart

Sist helg var temperaturen så høy at nedbøren kom som regn, også i høyden. Denne helgen ser det bedre ut: Ifølge prognosene til Storm Weather Center skal det bli kaldere til helgen, med unntak av i de to nordligste fylkene. Det ventes snø på Østlandet og i nord, mens Vestlandet og Midt-Norge kan glede seg til sol og klart vær.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ha en flott skihelg!

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.