Hva kan jeg tjene på dette?

Det er jo logisk å spørre seg selv. Hva har jeg å vinne på dette? Ville Saga Solreiser tilbudt dette om de har noe å tape på det? Svaret er: Du kan tjene flere tusener av kroner. Bare se her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun hotell: Spar tusener

  1. Hva kan jeg tjene på dette?


Men det er jo så mange andre tilbud du kan benytte deg av - eller? Her gjelder det bare å forberede seg grundig.

Vi prøver å bestille en tur til London en tilfeldig valgt helg i vinter. En pakketur koster fra 6.390 for to (med mulige 200 kroner i avslag ved bestilling på internett).

Ønsker du å bo på samme hotell, men ordner reisen selv er prisen den samme helgen 1.520 kroner for to voksne. I tillegg kommer to flybilletter med SAS tur-retur for to for 4.212 kroner. Summa summarum: 5.732 for to.

Dette er 658 kroner spart. I London-penger er dette en enkel middag for to med en flaske vin til. Velger du å reise midtuke i stedet for en helg, og kan kjøpe Ryanairs billigbilletter, kommer tre dager i London på 2.420. Da kan man reise fire stykker for prisen av en pakkehelg - og fremdeles ha penger igjen til et par pint på puben.

Prissammenligninger for ukesreiser i langt sydligere destinasjoner er litt vanskeligere, fordi forskjellige flyselskaper flyr til ulike destinasjoner. Her kan det nok være noe penger å tjene, men også mye penger å tape om du velger fleksibilitet fremfor en pakkeløsning.

- Å kjøpe en pakkereise hos Saga Solreiser kommer alltid til å være enklest og billigst (i forhold til å kjøpe flyreisen og hotelloppholdet separat fra Saga Solreiser), sier Anne-Lise Sørli, administrerende direktør i Saga Solreiser.

Men det er jo ikke alltid bare pengene det kommer an på?

Hva synes du er viktigst når du skal bestille ferie?

(Avsluttet)
Pris. Jo billigere, jo bedre.(44%) 145
Fleksibilitet. Når jeg først har fri vil jeg ha en ferie som møter alle mine behov.(27%) 88
Individualitet. Jeg ønsker å skreddersy min egen, unike, ferie.(24%) 81
Valgmuligheter. Jeg forandrer gjerne mening underveis.(5%) 17
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!