Er du en flyvertinnesmugler? Foto: Thecheeky.com
Er du en flyvertinnesmugler? Foto: Thecheeky.comVis mer

Hva har du gjemt i kofferten?

En flyvertinne?

Lei av din kjedelige, sorte koffert? Lyst til å vekke oppsikt når du brøyter deg igjennom den fulle innsjekkingshallen på flyplassen? Da må dette være midt i blinken!

Ideen er faktisk ganske morsom. Du klistrer på et stort klistremerke på kofferten din, og det ser ut som om du smulger med deg penger, kokain, sexleketøy eller en flyvertinne!

Så er det bare å håpe at sikkerhetsvaktene på flyplassen synes spøken er like morsom som deg, og ikke endevender kofferten din i stedet.

Uansett er klistremerkene en morsom idé. Man kan ikke annet enn å bli i godt humør av å tenke på at det er noen som ikke bare har sittet og pønsket ut dette, men faktisk gått til det steget og produsert dem slik at du og jeg kan kjøpe. Det finnes visst folk som leker seg gjennom livet ...

Forbudt i Canada

Det er den kanadiske nettsiden Thecheeky.com som selger klistremerkene. Men gründerne som står bak selger bare klistremerkene til folk som bor utenfor Canada. Det kanadiske transportdepartementet har nemlig forbudt salg av klistremerkene i landet. De synes ikke klistremerkene er morsomme i det hele tatt. Det er ifølge transportdepartementet ikke lov å spøke med at kofferten inneholder våpen, eksplosiver, annet brannfarlig materiale eller andre gjenstander som kan skade flysikkerheten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foreløpig har ingen andre myndigheter reagert like kraftig. Derfor kan du ta sjansen og bestille deg et klistremerke til 15 kanadiske dollar (cirka 90 kroner) pluss frakt.

På nett: Thecheeky.com

Er du en flyvertinnesmugler? Foto: Thecheeky.com
Eller en kokainsmugler? Foto: Thecheeky.com
Er du sexgal? Foto: Thecheeky.com
Eller driver du med hvitvasking? Foto: Thecheeky.com


Fra spøk til alvor - les våre smarte pakketriks