Det var skikkelig fres i denne hundebæsjen ... Bildet viser skulpturen <i>Colmplex shit</i> av Paul McCarthy. Foto: Paul Klee
Det var skikkelig fres i denne hundebæsjen ... Bildet viser skulpturen Colmplex shit av Paul McCarthy. Foto: Paul Klee Vis mer

Hundebæsj på rømmen

Veltet kraftledning og knuste vindu ...

Publisert
Sist oppdatert

En oppblåsbar hundebæsj (!) på størrelse med et hus har gjort store ødeleggelser i byen Bern i Sveits.

Hundebæsjen, kalt Complex Shit, er en skulptur av amerikaneren Paul McCarthy. Den var utstilt utenfor kunstgalleriet Zentrum Paul Klee, da den slet seg fra bardunene som holdt lorten til bakken - og bæsjen ruset av gårde. Den meide ned en kraftledning og knuste et vindu, før den igjen fikk bakkekontakt på lekeplassen utenfor et barnehjem 200 meter unna.

Hendelsen inntraff alledere 31. juni, men det er først nå at informasjon om den ulykksalige hendelsen er sluppet, ifølge nettstedet Artinfo.

Kunstobjektet er nå tilbake på sin plass utenfor galleriet, og kan beundres og beføles frem til 26. oktober 2008. Her er det altså bare å hive seg på flyet til Sveits!

NB! Den lukter visstnok ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer