Hovden

Hovden satser på blues denne helgen. Kanskje er de triste fordi vintersesongen er over?

Siste tur på Hovden?
Siste tur på Hovden? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lørdag er selve avslutningsdagen i Hovden. Da får du heiskort for halve prisen, men så slutter også heisene å gå klokken 14:00 lørdag. Søndag er bakkene forbeholdt de med snøscooter.

Blues

Hovden har markert slutten på vintersesongen med en vinterfinale siden 1987. De har arrangert alt fra sambaweekend til ”ta sjansen” og skimaraton med Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang. Og i år blir det altså blues for alle penga.

Det arrangeres Blues Brothers party under en teltduk, med underholdning fra Saturn Bluesbrothers Show og et lokalt bluesband fra Hovden. I tillegg skal Stand Up komiker Trond Hansen trimme lattermusklene. Teltfesten koster 150 kroner per person.

Bakkeløp for scootere

Det er aktiviteter på dagtid både lørdag og søndag. Lørdag er det akekonkurranse for de små, mens de større får lov til å sette av gårde ned skibakken med rollerblades. - På eget ansvar, vil vi tro.

Søndag er det klart for bakkeløp for snøscootere. Men du må ta med din egen snøscooter – og den bør være topp trimmet ifølge arrangørene, for det er bratte bakker det er snakk om …