Hotelltips: Madrid

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Foto: Westin Palace Madrid
Foto: Westin Palace Madrid Vis mer


Det er faktisk mulig å få overraskende billig og bra overnatting i Spanias hovedstad. Og du behøver slett ikke dra langt utenfor sentrum for å finne et dobbeltrom på et trestjernershotell for under 100 euro. Vi anbefaler deg å bo sentralt, og da er det greit å bestille overnatting i god tid. Har du flere hundre euro å brenne, kan du velge mellom flere fasjonable luksushotell.

Hotell - billig og bra

 • Hotel Plaza Mayor ligger i Calle Atocha, rett ved Plaza Mayor. Et rent og pent hotell med vennlig service. Et dobbeltrom koster fra 80 euro*, ikke inkludert frokost. 7% moms kommer i tillegg.

 • Hostal San Lorenzo ligger i Clavel 8, i bydelen Chueca, der det ligger mange butikker, barer og restauranter. Et dobbeltrom koster mellom 59 og 85 euro, frokost ikke inkludert. 7% moms kommer i tillegg.

 • High Tech Avenida Callao Hotel ligger i Mesonero Romano 14 på hjørnet av Gran Via, like ved Puerta del Sol. Et moderne hotell som ligger midt i Madrid sentrum. Et dobbeltrom koster fra 90 euro, ikke inkludert frokost. 7% moms kommer i tillegg. Har ikke egen nettside.
 • NB! Vi presenterer trestjernershotell som ligger i bysentrum, i gangavstand til severdighetene. Det finnes billigere hotell utenfor sentrum. Søk også etter priser på forskjellige hotellnettsteder. Det kan være billigere enn å bestille gjennom hotellets nettside.

  Hotell - Dyrt og deilig

 • Hotel Ritz Madrid ligger på Plaza de la Lealtad, like ved Pradomuseet og Retiroparken. Dette er et klassisk luksushotell fra 1910. Et dobbeltrom koster fra 490 euro* inkl. frokost. 7% moms kommer i tillegg. Det er mulig å få det billigere hvis du finner tilbud på nettet.

 • Hotel Westin Palace Madrid ligger på Plaza de las Cortes, heller ikke det så langt unna Pradomuseet. Et dobbeltrom koster fra 349 euro* inkl. frokost. 7% moms kommer i tillegg. På nettsiden kan du finne spesialpriser som er lavere.

 • Hotel Silken Puerta America ligger i Avenida de America 41, nord i Salamanca. Dette er et luksusdesignhotell, der de 15 etasjene er innredet av forskjellige designere. Et dobbeltrom koster fra 171 euro* inkl. frokost. 7% moms kommer i tillegg.
 • *Prisene avhenger av tidsrom og tilgjengelighet.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!