Hotelltips i Riga

Tilbake til guiden >>

Her er noen utvalgte hoteller i Riga.

 • Europa Royale Hotel Riga
  På nett: www.groupeuropa.com
  Et firestjernes hotell sentralt i Riga, bygget i 1874, og pusset opp senest i 2006. Hotellet har rundt 60 rom, hotellrestaurant, treningssenter og kasino.Standardrom for to personer koster fra rundt 600 kroner.
 • The Reval Hotel Latvji
  På nett: www.revalhotels.com
  Hotellet med den berømte skyline-baren i 26. etasje. The Reval Hotel Latvji er et hotell for deg som vil ha utsikt. Prisene begynner på cirka 600 kroner for standardrom, men vil du ha utsikt og litt mer plass å boltre deg på, må du nok punge ut litt mer.
 • The Reval Hotel Elizabete
  På nett: www.revalhotels.com
  Supermoderne storhotell som åpnet for drøyt et år siden. har hele 228 rom å by på, trendy restaurant og småpopulær bar, samt treningssenter. Vil du ha det nytt og trendy, kan dette være et godt alternativ. Standardrommene begynner på cirka 650 kroner.
 • The Hotel Grand Palace
  På nett: www.schlossle-hotels.com
  Dette hotellet har vunnet World travel awards for flere ganger i kategorien Latvias beste hotell. Hotellet ligger sentralt i gamlebyen, og har 56 rom, treningssenter og andre fasiliteter. Prisen på standardrom kommer på 1.100 kroner og oppover.

 • Radisson SAS Daugava Hotel
  På nett: www.riga.radissonsas.com
  Cirka en kilometer fra bykjernen ligger SAS-hotellet. Hotellet blir beskrevet som familievennlig. Har selvfølgelig treningssenter og andre fasiliteter. Prisene på standardrom begynner på litt under tusenlappen.

  Prisinformasjonen er hentet fra Hotels.com