Hotelltips: Buenos Aires

Storslagen luksus i Buenos Aires. Foto: Alvear Palace Hotel
Storslagen luksus i Buenos Aires. Foto: Alvear Palace Hotel Vis mer


Det er ikke vanskelig å finne bra overnatting til en svært hyggelig pris i Buenos Aires. For størst sjarm anbefaler vi deg å bo i Palermo, der det ligger mange butikker, kaféer og restauranter. Vil du bo supersentralt, og nær severdighetene, bor du i Monserrat eller San Nicolás. Retiro og Recoleta er også gode beliggenheter. I Puerto Madero ligger flere luksushotell og fine restauranter.

Merk: I skrivende stund er 100 argentinske pesos 205 kroner. Sjekk kursen på www.xe.com

Hoteller - billig og bra

 • Alpino Hotel er et trestjernershotell som ligger i Palermo Dobbeltrom fra 125* argentinske pesos, inkludert frokost.

 • Waldorf Hotel er også trestjerners, og ligger i Retiro, ikke langt fra Puerto Madero. Et dobbeltrom koster fra 65* dollar, inkludert frokost.

 • Posada Palermo er et bed&breakfast i sjarmerende Palermo. Et dobbeltrom koster fra 70* dollar, inkludert frokost.
 • Hoteller - dyrt og deilig

 • Hilton Buenos Aires ligger like ved vannet i Puerto Madero, og har et flott svømmebasseng på taket. Et dobbeltrom koster fra 300* dollar, inkludert frokost.

 • Loi Suites Recoleta ligger i Recoleta, men har tre andre søsterhotell i byen. Femstjernershotell har innendørs svømmebasseng. Dobbeltrom fra 290* dollar, inkludert frokost.

 • Alvear Palace Hotelligger i Recoleta, og er et prisbelønt luksushotell med en kjent gourmétrestaurant. Dobbeltrom fra 550* dollar, inkludert frokost, men ikke inkludert moms.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  *prisene avhenger av type rom, tidsrom og tilgjengelighet.

  NB! Dette er bare forslag til hoteller. Det finnes flere gode hoteller i Buenos Aires, både luksushotell, og budsjetthotell.