Hotellrom til 16 kroner

Råbillig designhotell i Malaysias hovedstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hotellkjeden Tune Hotels overrasker med ekstremt billige hotellrom. På deres hotell midt i sentrum av Kuala Lumpur kan du få et dobbeltrom helt ned til 16 kroner! Snittprisen for rommene ligger riktignok på en hundrelapp for et dobbeltrom, noe som heller ikke er så ille.

Du er kanskje litt skeptisk til så billige hoteller, men dette er langt fra et skittent, falleferdig hostell. Rommene består av det kjeden selv kaller 5-stjerners senger, deilige dusjer, samt fargerike og moderne omgivelser.

Se bildene av hotellet

Hermer etter lavprisflyene

 Foto: Tune Hotels
Foto: Tune Hotels Vis mer


Grunnen til at hotellet kan holde den ekstremt lave prisen er at hotellet følger konseptet til mange lavprisflyselskap, der en får en basispris, men må betale for det du skulle ønske ekstra. For hotellgjestenes del betyr det at håndklær, såpe, frokost og til og med aircondition må kjøpes i tillegg.

Dobbeltommene er bare på beskjedne 6 m2, så om du ikke er for glad i trange omgivelser, bør du vurdere å holde deg unna dette hotellet, skriver Jyllands-Posten.

Om du vil sikre deg et rom til latterlig lave 16 kroner, må du være rask. Hver dag legges ut kun ti rom til denne prisen, og disse blir selvfølgelig revet ganske fort vekk.

Flere hoteller

På hotellets nettside kan du bestille rom på hotellet i Kuala Lumpur. Kjeden planlegger å ekspandere, og har allerede snust på å åpne tilsvarende hoteller andre steder i Asia, som for eksempel Bali og Bangkok.

Les mer på hotellets nettsider.

Se bildene av hotellet

Kilder: Jyllands-Posten, Travel Weekly og Tune Hotels. Forsidebildet er fotografert av Bora Subakan


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!