Hotellperler i Paris

Sjekk ut disse åtte hotellene som anbefales av ekspertene. Fra 80 euro natten.

Foto: Grand Hôtel Lévêque
Foto: Grand Hôtel Lévêque Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg til Paris? Det er uten tvil en fantastisk by, selv om parisere har rykte på seg for å være ganske sure og uhøflige mot turister.

Ikke bry deg om dette, for lærer du deg et par franske gloser, og prøver å bruke dem, vil pariserne stort sett være svært hjelpsomme.

Paris er en av verdens mest besøkte storbyer, og prisnivået på overnatting er deretter. For eksempel koster et hotellrom på luksushotellet Hotel de Crillon 550 euro per natt, cirka 4.800 kroner...

I denne artikkelen presenterer vi noen av Paris' mange hotellperler. Det rimeligste alternativet koster 80 euro natten, det dyreste koster 195 euro natten (195 euro er kanskje litt stivt, men da får du også en unik hotellopplevelse). Hotellene har vi funnet frem til via diverse guider, og ved hjelp av lister pariseksperter har laget over sine favoritthotell for budsjetturisten.

Hotellene har to eller tre stjerner. Ikke la deg skremme av dette. Få stjerner betyr ikke nødvendigvis at hotellet er dårlig - det kan godt bare bety at det ikke er tv på rommene, at det ikke er heis, eller at rommene er litt små. Her ser du hva Frankrikes offisielle stjernerangering betyr.

Foto: Mama Shelter
Foto: Mama Shelter Vis mer


Mama Shelter
109 rue de Banolet, 20. arrondissement
Dobbeltrom fra 89 euro

Dette ganske nye hotellet med 172 rom er designet av Philippe Starck. Det ligger øst i Paris, ved Père Lachaise kirkegård. Rommene er moderne, funksjonelle og kule. Et pluss er at de alle har et lite hybelkjøkken.

Du kan se flere bilder av de åtte hotellene i bildespesialen nederst i saken.

Foto: Eierne
Foto: Eierne Vis mer


Toromsleilighet i 2. arrondissement
Bourse, 2. arrondissement
Hele leiligheten (fire sengeplasser) fra 80 euro per natt/490 euro per uke

Et supert alternativ til å bo på et trangt hotellrom. Denne toromsleiligheten på 38 kvm ligger bare ti minutters gange fra attraksjoner som Louvre og Notre Dame. Soverom, sovesofa for to i stuen, fint bad og et lite kjøkken. Perfekt for familien, eller vennegjengen. Du må bli i minst tre netter.

Foto: HotelHome Paris 16
Foto: HotelHome Paris 16 Vis mer


HotelHome Paris 16
36 rue George Sand, 16. arrondissement
Dobbeltrom fra 180 euro

Dette leilighetshotellet ligger i en flott, klassisk bygning fra 1800-tallet. De 17 leilighetene har alle sofagrupper og hybelkjøkken. Leilighetene kan huse fra to til seks personer. Frokosten kan nytes i bakhagen med glasstak.

Foto: Hôtel Prince de Condé
Foto: Hôtel Prince de Condé Vis mer


Hôtel Prince de Condé
39 rue de Seine, 6. arrondissement
Dobbeltrom fra 195 euro, frokost koster 13 euro

Dette er et lite hotell, men det oser av sjarm. Det ligger i Saint Germain des Prés, midt i smørøyet.

Les også: Her spiser du godt i Paris

Foto: Grand Hôtel Lévêque
Foto: Grand Hôtel Lévêque Vis mer


Grand Hôtel Lévêque
29 Rue de Cler, 7. arrondissement
Dobbeltrom fra 99 euro, frokost 8 euro

Rue de Cler er en svært hyggelig og parisisk gate med bakerier, kafeer, ostebutikker og slaktere. Hotellet er nylig pusset opp, og tilbyr lekre, romslige rom med en snert av luksus.

Foto: Hôtel du Champs de Mars
Foto: Hôtel du Champs de Mars Vis mer


Hôtel du Champ de Mars
7 Rue de Champs de Mars, 7. arrondissement
Dobbeltrom fra 95 euro, frokost 8 euro

Like rundt hjørnet for Grand Hôtel Lévêque ligger dette like fine hotellet. De 25 rommene er litt mindre, men stilig innredet i klassisk fransk stil. Hotellet er svært populært, så husk å bestille i god tid.

Foto: Hôtel Thérèse
Foto: Hôtel Thérèse Vis mer


Hôtel Thérèse
5-7 rue Thérèse, 1. arrondissement
Dobbeltrom fra 155 euro

Dette hotellet med 43 rom ligger i hjertet av Paris, og ble renovert i 2002. Stilen er faktisk litt britisk, med franske følelser innimellom. Det merkes spesielt i biblioteksbaren. Dette trestjernershotellet gir mye for pengene, og er vel nesten for et firestjerners boutiquehotell å regne.

Foto: Grans Hôtel Jeanne d'Arc
Foto: Grans Hôtel Jeanne d'Arc Vis mer


Grand Hôtel Jeanne d’Arc
3 rue de Jarente, 4. arrondissement
Dobbeltrom fra 90 euro, frokost 7 euro

Et lite, trivelig og litt eklektisk innredet hotell i Marmais, rett ved Paris store attraksjoner. Nabolaget er kjent for å være svært hyggelig. Super beliggenhet.

Flere parishotell? Sjekk ut flere rimelige alternativer her


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer