Det nye hotellkonseptet lages av containere som kan kobles sammen til større eller mindre enheter. Hotellene kan flyttes etter behov, og kan nok bli en festival-slager. Foto: Produsenten
Det nye hotellkonseptet lages av containere som kan kobles sammen til større eller mindre enheter. Hotellene kan flyttes etter behov, og kan nok bli en festival-slager. Foto: ProdusentenVis mer

Hotellovernattingen er i boks

Nytt hotellkonsept lar hotellet flytte med moroa.

Vi er vant til å se bygningsarbeidere jobbe i brakkerigger, der containere eller trebrakker utgjør mobile boenheter. Nå kommer også konseptet til hotellbransjen.

Snoozebox har utviklet et flyttbart hotell, som følger etter moroa. Perfekt for festivaler for eksempel, som event-listene hos Snoozebox indikerer.

Sjekk også SwissRoomBox som gjør enhver bil om til en bobil

Nytt hotell på 48 timer

Hotellet er konstruert av containere, og kan skaleres relativt fritt i størrelse. Det er bare å "plugge" på flere containere. Konstruksjonen inneholder både strømanlegg, vannannlegg og kloakkanlegg, så alt som behøves er en plass å koble det flyttbare hotellet sammen.

Hver container består av fire rom. Hvert rom har dobbeltseng, våtrom, flatskjerm-TV, fritt trådløst nett, strømuttak, safe og klimaanlegg.

Det nye hotellkonseptet lages av containere som kan kobles sammen til større eller mindre enheter. Hotellene kan flyttes etter behov, og kan nok bli en festival-slager. Foto: Produsenten
Et glimt fra innsiden. Rommene inneholder både dobbeltseng og bad. Foto: Produsenten
Svalgang med egen dør til hvert rom. Foto: Produsenten
Container-hotellet inneholder fire rom per container. Foto: Produsenten

Se bilder av container-hotellet:

Hotellet leies ut til arrangører, fullt utstyrt og med stab for å betjene gjestene.

Her tar de til og med betalt for fjernkontrollen på hotellet.

Større - og mindre

Selskapet planlegger også å utvide konseptet til å inneholde større og mer luksuriøse rom som fyller en halv container hver. De planlegger dessuten også å konstruere minimalistiske budsjettcontainere med fem rom i hver.

Snart å se på en festival nær deg?

Her har de campingplass på taket