Høstsalg under tusen

Denne uken får du både flyreisen og hotellopphold for under tusenlappen fra flere steder i Norge og Sverige. Og frister ikke langreisen, kan du ferge deg til spaopphold i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Mallorca kan kanskje friste, på tampen av sommersesongen? Det er i alle fall billig.
Mallorca kan kanskje friste, på tampen av sommersesongen? Det er i alle fall billig. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisene holder seg fortsatt under tusenlappen også denne uken, og nå kan du fråtse i full pakke for under tusenlappen både fra Norge og Sverige. Det er også billig fra Trondheim denne uken, og godt med ledige reiser fra de andre store byene i landet. Husk at tilbudene stadig endres - hold deg oppdatert ved å sjekke restplassoversikten.

Billig med bosted

Siden midten av august har de aller billigste reisene vært de som kun inkluderer en flybillett. Slik er det ikke denne uken. Flere reiser er tilgjengelig til under tusenlappen, også for deg som ikke vil fikse bosted på egen hånd. Oslo og Trondheim troner øverst på ukens lavprispall, og reiser til Mallorca er det mest av nå, likeså er det flere til Kypros og Kanariøyene. Det er kun noen dager og uker igjen av sommersesongen med reiser til øyene i Hellas og til Tyrkia. Skal du sikre deg badeopplevelser i Middelhavet før høsten melder seg, er det snart siste mulighet.

 • Se de billigste norske reisene her
 • Reiser fra hele landet

  Selv om du ikke slipper med tresifrede beløp fra andre deler av landet, er det også billig å reise fra Bergen og Stavanger. Vi har også funnet relativt rimelige reiser fra Tromsø og Bodø. For eksempel 1.395 kroner for en uke på Kreta med avreise fra Bergen. Eller 2.395 for syv dager på Mallorca med utreise fra Bodø.

 • Her finner du utvalgte reiser inkludert hotell fra Bergen, Bodø, Stavanger, Sandefjord, Trondheim, Tromsø og Ålesund
 • Andre godbiter

  I store deler av året er det billigere å slenge seg med de svenske "sista minuten"-reisene enn med de norske restplassene. De siste ukene har imidlertid prisene vært relativt like. Det er likevel noe å hente på svenskehandel, utvalget er større og kronekursen gir fordeler for oss som kommer med solide norske kroner. Fra Sverige kommer vi oss denne uken til byer som Roma og Praha for priser mellom 695 og 1.295 svenske kroner. Det tilsvarer 578 og 1.077 norske kroner.

 • Svenske reisegodbiter fra Göteborg og Stockholm finner du her

 • - andre svenske tilbud finner du i restplassoversikten ved å krysse av for restplasser fra utlandet.

  Helse og velvære

  Fergeselskapene starter høstmoroa med spreke kampanjer.
  Fergeselskapene starter høstmoroa med spreke kampanjer. Vis mer

  Fergeselskapene har startet sjarmoffensiven for høsten, og frister med gode tilbud for deg som er lei av sommer og sol.

  Stena Line tilbyr velværetur med to overnattinger på et nytt velværesenter. Priser fra 1.350 per person når to reiser sammen. (Tur-retur Oslo - Fredrikshavn med bil og luger, samt to overnattinger i hytte.)

  Color Line krever 810 kroner per person for båtreisen + en natt i dobbeltrom på Color Hotel Skagen.

  Hos DFDS lar vi oss friste av minicruise til København for 490 kroner. Tilbudet gjelder ved bestilling over Internett. De lokker også fotballfansen til seg med tur til Old Trafford for å se Manchester United mot Southampton den 2. november. Turen koster 3.400 kroner og inkluderer foruten billetter til kampen, reisen med båt Kristiansand - Newcastle, buss til hotellet i Manchester, tre overnattinger og diverse utflukter.

  Fristende med fergereiser? Prøv DinSides Fergeguide.

  Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!