Hopp i fallskjerm - innendørs

Dette må du gjøre når du er i Orlando.

FRI FLYT: Har du lyst til å fly? Ta deg en tur i denne tunnelen!
FRI FLYT: Har du lyst til å fly? Ta deg en tur i denne tunnelen! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er de færreste av oss som tør å hoppe fallskjerm, selv om det virker spennende. De som har gjort det snakker ofte om den fantastiske følelsen av å være i fritt fall.

Heldigvis er det mulig å oppleve dette, uten å måtte risikerer armer, bein - og eventuelt livet.

Blåser 200 km/t

Hvis du er på ferie i Orlando i Florida kan du nemlig stikke innom senteret SkyVenture, som driver med "inndoor skydiving". Her går du inn i en vertikal tunnel hvor det blåser 200 kilometer i timen, noe som gjør at det føles omtrent som fritt fall.

Her kan fallskjermhoppere øve seg på å fly, men det er også perfekt underholdning for småbarnsfamilier. Til og med barn helt nede i 3-årsalderen får lov til å fly!

PS: Du ser hvordan Skyventure fungerer i videoklippet under, men hvis du er utålmodig må du hoppe 9 min og 40 sekunder fram i videoen for å komme direkte til moroa:

Hva er Fri? Produksjonsselskapet Glefs har produsert 200 programmer av reisemagasinet Fri til lokal-TV og nett-TV. Lars Bull har ledet programmet i snart ti år.

Se de forrige episodene av FRI her:

FRI del 1: Dette er verdens største cruiseskip

FRI del 2: Sydlig galskap i Key West

FRI del 3: Denne byen tør ingen å forsikre

FRI del 4: Fontenen får 25.000 kroner hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer