Bagasjetyver stjeler truser fra flybagasjen. Foto: Coloubox
Bagasjetyver stjeler truser fra flybagasjen. Foto: Coloubox Vis mer

Hold på trusene!

Trusetyv på ferde ...

Publisert
Sist oppdatert

Du bør kanskje passe ekstra godt på trusene dine neste gang du skal ut å fly - i alle fall om du setter kursen mot Papua Ny-Guinea.

Stjeler bagasje på Gardermoen

Det er det nasjonale flyselskapet i Papua Ny-Guinea, Air Niugini, som ifølge flere utenlandske aviser har problemer med passasjerenes truser - eller egentlig passasjerenes manglende truser ... Det er nemlig rapportert om gjentatte episoder hvor reisende har fått stjålet undertøy fra kofferten under reiser med dette flyselskapet.

Og om du skulle lure: Det er tydeligvis ikke herretruser som er trusetyven(es) favoritt - alle de meldte tilfellene av bortkomne truser dreier seg om dametruser.

Bryter opp låsen

Hva med deg?

Låser du kofferten når du reiser med fly? (Avsluttet)
Ja, alltid(50%)
Nei, aldri(35%)
Ja, noen ganger(15%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Ifølge den australske avisen News.com.au, er det i alle fall fire rapporterte tilfeller hvor fornærmede kvinner hevder at dere aller beste undertøy er blitt stjålet fra bagasjen, ved innenlands flyreiser med avreise fra hovedstaden Port Moresby i Papua Ny-Guinea.

Stuernes beste pakketips

En av kvinnene som har fått sine truser stjålet, forteller til News.co.eu at låsen på kofferten var brutt opp. En annen forteller at det var kun trusene som var borte fra bagasjen - på tross av langt mer verdifulle gjenstander som også lå i den samme kofferten.

Tenk før du pakker

Slik sikrer du bagasjen din:

 • Lås kofferten.
 • Legg ikke verdisaker eller andre gjenstander som du er redd for, i bagasje som skal sendes. Oppbevar dette i håndbagasjen.
 • Ikke la bagasje stå uten tilsyn. Når du reiser med buss; ha håndbagasjen under oppsikt når folk går av.
 • Tar du taxi med masse bagasje; gå ikke ut før taxisjåføren. Er dere flere i bilen – la en sitte igjen til taxisjåføren og bagasjen er ute. Det har hendt at taxisjåfører har kjørt av gårde med bagasjen, og turistene har stått tilbake på fortauet.
 • Noter hva du har med deg på reisen, det vil være til hjelp hvis noe går tapt.
 • Lever ikke bagasjetalongen fra deg uten å få bagasjen utlevert.
 • Lås løser amerikansk kofferttrøbbel

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer