Hjemme bra, billigferie best

Osloprisene er fortsatt lave, men Bodø blander seg inn i billigtoppen denne uken.

Madeira er et av reisemålene du kan nå til lavpris kommende uke. Foto: karoline Vis mer

Hjemme bra, billigferie best

 1. De beste reisetilbudene fra hele landet


De aller billigste charterreisene denne uken, får du om du kan være borte i to uker. Som vanlig er det billigst fra Oslo om du syns det er greit å ta kun fly, og fikse hotell selv. Bodø blander seg faktisk inn i billigtoppen nå, med en flyreise til Tyrkia med Star Tour for kun 995 kroner. Det er vel noe av det billigste vi noen gang har sett fra den kanten av landet. Fra de andre byene i landet er det også attraktive priser denne uken, de aller fleste for reiser med hotell.

De beste prisene

Nå er utvalget i gode reisepriser på sitt beste på denne siden av fellesferien. Det er et stort spenn i aktuelle reisemål som du kan nå til priser under totusen kroner, og det er mulig å finne billigreiser fra store deler av landet, spesielt Bodø, Bergen og Stavanger. Dyrest denne uken er det for deg som vil reise ut fra Kristiansand.

 • Finn de billigste reisekuppene her.
 • Oversikten over gir deg et utvalg av de beste kjøpene du kan gjøre nå. Men merk deg at markedet endrer seg raskt. Vil du sikre deg oppdatert informasjon, bør du følge med i restplassoversikten, eller bestille varsling på SMS.

  Denne uken blir det aller billigst om du kun kjøper flyreisen. Regn med at det fortsatt er greit å finne hotell de fleste steder så tidlig i sesongen, og at du kan greie det til lave priser i flere av de aktuelle landene. Unntakene er storbyer som Nice og Roma, der du nok må satse på noe større budsjett og litt mer flaks om tiden frem til ankomst er kort.

  Ikke finn deg i alt

  Charterferie er manges sommerdrøm, og vi drar ut i flokker på tusenvis. Med så mange på tur, kan det oppstå problemer underveis. En og annen av oss kan risikere å ikke være så fornøyde med det vi får tilbudt. Mener du at charterselskapet ikke har gitt deg det du har betalt for, er det mulig å klage. Har du retten på din side, kan du få prisavslag.

 • Finn ut mer om hva du kan klage på, og hvordan du gjør det.
 • London er en av byene det er greit å finne gode flypriser til. Vis mer


  Flyselskapene

  Er du reisesyk, er det ikke bare hos charterselskapene at det er mulig å spore opp lavprisreiser. Det lønner seg også å ta en runde hos flyselskapene, som gjerne har gode tilbud i sommermånedene. Vi finner for eksempel en tur fra Oslo til Venezia med Norwegian med utreise 31. mai for 598 kroner per person per vei. Billig er også Ryanairs turer fra Sandefjord til Glasgow. Vi finner en tur-returreise neste uke for omkring 700 kroner. Det er også rimelig å fly mellom Haugesund og London med samme selskap, vi finner en tur-returreise tidlig i juni som vil koste omkring 800 kroner. SAS Braathens kjører også ut gode priser nå, og vi lar oss friste av deilige Praha til 1.400 kroner tur-retur fra Oslo i juni.

  Nytt fra reisebyråene

  Når DinSide tester bestillingstjenestene hos flyselskaper og reisebyråer, overraskes vi stadig av hvor vanskelig det er å finne de lave prisene selskapene reklamerer med. Noen aktører gjør noe med dette, og vi har sett flere løsninger som vil gjøre det lettere for deg å finne de lave flyprisene. Reisebyrået Travellink er et av selskapene som nå presenterer oversikter over hvilke dager du kan finne de laveste prisene, for å lette letearbeidet ditt. Tilsvarende løsninger har vi sett flere steder, blant annet hos British Airways og SAS Braathens.