Illustrasjonsbilde. Foto: Daniela Llano
Illustrasjonsbilde. Foto: Daniela LlanoVis mer

Hit reiser damene for å ha seg

Men nå vil turistmyndighetene ha slutt på moroa.

Det er ikke bare menn som reiser på solferie med håp om et aldri så lite eventyr. Kvinner gjør det samme. DinSide har tidligere skrevet om middelaldrende kvinner som reiser til Kenya for å treffe unge menn.

Nå har en ny dokumentar avslørt at Balis vakre strender er fulle av såkalte balinesiske "cowboys" som gjerne innleder eventyr med vestlige kvinnelige turister. Videoens trailer viser de unge mennene som lirer av seg frasen "jeg elsker deg" på ymse språk, og intervjuer den forsmådde hustruen som forteller at når mannen kommer hjem med de kvinnelige gjestene, sover han på rommet deres.

- Jeg tror ikke de er gigoloer, de bare elsker kvinner, og det er ikke noe galt i det, sier en (svensk?) ung turist.

- Disse småjævlene

En eldre mann klager sin nød. Han sier at han i alle år har prøvd å forstå seg på kvinner.

- Og disse småjævlene på stranda, unnskyld språket, klarer å få en god kjemi med disse kvinnene med én gang. Jeg skjønner det bare ikke.

Ifølge dokumentaren henger "cowboyene" rundt på stranden og prøver å komme i kontakt med unge utenlandske turister, særlig japanere. De blir venner med kvinnene, og henger sammen med dem i bytte mot at kvinnene betaler for mat og drikke. I mange tilfeller har de også sex med turistene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mislikt av turistmyndighetene

Dokumentaren og traileren ble lagt ut på nett, og har vakt negative reaksjoner fra balinesiske turistmyndigheter. De synes ikke noe om at familiereisemålet Bali blir kjent som et sted kvinner drar for å få sex.

Les også: Drømmeøya Bali

Dermed har nå 28 av "cowboyene" blitt tatt inn til avhør, ifølge Sydney Morning Herald. Det skal imidlertid litt til for at det skal kunne bevises at de unge mennene faktisk er gigoloer og selger seksuelle tjenester mot penger.

Her er traileren til dokumentaren: