Hit kommer du for under 2.000

Du finner ikke de beste kuppene på de aller helligste påskedagene. Men kan du reise litt før eller litt etter den verste høytiden kan du få deg et godt avbrekk for under 2.000 kroner.

Mulighetene er mange til London. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Portugal ønsker deg velkommen for 1.995 kroner. Vis mer

Ønsker du deg en storbyferie har du mye å velge i under 2.000. Men du har også muligheter dersom du har et par tusenlapper å avse og det er sol og bad som frister.

Storbyene

De gunstigste tilbudene i restplasslisten denne uken finner vi til storbyene – og de absolutt hyggeligste prisene finner vi på turer til London. Du kan innta den britiske metropolen for 1.295 kroner dersom du reiser 1. april. Både Saga og Ving byr på 5-dagersturer med hotell for denne beskjedne prisen.

Dersom det er storbyer på mer sørlige breddegrader som frister, har du flere muligheter for under 2.000 kroner dersom du bare er ute etter skyss til opplevelsene. Ønsker du deg i tillegg losji på kjøpet, ligger Paris for dine føtter i fem dager for 1.995 kroner.

 • Gunstige tilbud til storbyene finner du her
 • Solstikk?

  Ønsker du å frigjøre bikinien for møllkuler før sommeren kommer til Norge, er det flere destinasjoner som ønsker deg velkommen med velsignede temperaturer allerede – og du trenger ikke mer enn et par tusenlapper for å oppleve det. Du får 7 dager med innkvartering på Rhodos for 1.995 kroner dersom du kan avse en uke etter påske. Avreise er 22. april.

  Er det heller Mallorca eller Portugal som frister, får du 5-dagers turer for samme pris som til Rhodos. Tidspunket for avreise, og en oversikt over andre sydenturer for en rimelig penge finner du her:

 • Gunstige tilbud til Syden
 • Eksotiske Sverige

  Mer eksotiske destinasjoner får du nok ikke oppleve for under 2.000 kroner – dersom du ikke tar turen over grensen til Sverige, da. Nå mener vi ikke at Sverige er eksotisk, men det kan være en rimelig vei til eksotiske destinasjoner. Du får fly fra Stockholm til den Dominikanske Republikk for 1.500 kroner. Avreise er 2. april, og overnatting de påfølgende to ukene må du ordne selv.

  Fra Norge kommer du deg ikke til mer eksotiske strøk for under 2.000 kroner, men du har anledning til å klatre i pyramidene i Egypt dersom du har 2.500 kroner å avse. Til Phuket kommer du deg for 4.998 kroner – men da er det ingen tid til nøling: Avreise er 1. april. Flere eksotiske tilbudsreiser finner du her.

 • Eksotiske reisemål

 • Gunstige tilbud fra Sverige
 • Prisene i denne artikkelen er innhentet 29. mars. For oppdatert informasjon om priser og tilbud, gå til vår Restplassliste.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.