Hete sommerpriser til Syden

Selv midt i fellesferien gode priser på Syden-reisen. Vel og merke om du ordner hotell selv.

Nå er det er mulig å komme seg til Venezias broer og kanaler, til restplasspris.
Nå er det er mulig å komme seg til Venezias broer og kanaler, til restplasspris. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fellesferien er regnet som den verste tiden å kjøpe reiser på her hjemme. Alle skal på tur, og flyene er stort sett fulle. Det vil i alle fall ryktene ha det til. Men så galt er det heldigvis ikke.

Hellas og Tyrkia

Den store sommerslageren, Hellas, er selvsagt overrepresentert på restplasslistene. Til dette ferielandet går det så mange fly til så mange øyer og destinasjoner, at det aldri synes å bli fullt. Vi finner imidlertid også restplasser til Irland, Spania og Italia. Både fra Oslo, Stavanger og Trondheim, er det mulig å finne reiser som er rimelige sesongen tatt i betraktning.

 • Sjekk de hete juliprisene her.
 • Frister det mer å reise i Norge enn fra Norge, ser vi at Scandichotellene lokker med rimelige sommerrom i juli og et stykke ut i august. Fra 350 kroner per person per natt, og to barn under 13 kan bo gratis på foreldrenes rom. Det er tilbudet som skal friste barnefamiliene bort fra campingtelt og hytter.

  Gjør augusthandelen nå

  Hellas er en evig sommerslager for norske Sydenturister. Du kommer deg dit i juli for en rimelig penge. Foto: Karoline Brubæk
  Hellas er en evig sommerslager for norske Sydenturister. Du kommer deg dit i juli for en rimelig penge. Foto: Karoline Brubæk Vis mer

  I et par uker, har vi sett at reiseselskapene selger ut sine augustreiser til restplasspris. Også i august, er Hellas og Tyrkia slagere. Saga reklamerer i tillegg med billige reiser til Bulgaria, et land som er regnet som ett av de billigste i Europa. Kanskje du skal ta sjansen på å reise mot strømmen av arbeidssøkende bulgarere på vei til Norge?

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Sjekk hete augustpriser her.
 • Fra Sverige

  Prisene jevner seg litt ut mellom Norge og Sverige denne måneden. Men tar du den svake svenske kronekursen i betraktning, er det billigere å reise fra Sverige om du har muligheten. Dessuten er utvalget langt større. Vi finner billige reiser både til Roma, Nice, Malaga og Florida, for å nevne noen eksempler.

 • Sjekk svenskekuppene her.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.