Er man mange nok kan man muligens holde varmen....
Er man mange nok kan man muligens holde varmen....Vis mer

Her skal du ikke bade!

Planlagt ferie i Norge i sommer? Så langt ser ikke meteorologene lys i tunnellen, og det er i det hele tatt ganske greit å jobbe i dette sommerværet. Vi som har gleden av å sitte innedørs med god samvittighet har satt fokus på badetemperaturene rundt om i det ganske land.

I skrivende øyeblikk ligger badetemperaturene faktisk helt ned mot ti grader. Badenymfene glitrer med sitt fravær og iskremselgerne tvinner tommeltotter. Med hjelp fra Reiseradioen har vi laget en liste rangert ut i fra hvilke badestrender du trygt kan holde deg borte fra de nærmeste dagene hva vanntemperatur angår!

Ingen sol i sikte på mange dager…

Meteorologene er samstemte: Været ser ikke ut til å bedre seg før tidligst i midten av neste uke. Regn, regn og atter regn i kombinasjon med kalde sommerkvelder er gjennomgangstonen fra Gislefoss & Co.

Styr unna Randaberg utenfor Stavanger!

Temperatur-taperen er uten tvil Randaberg utenfor Stavanger! Her holder vannet kun ti grader – og vi er snart halvveis i juli! Kanskje ikke så dumt å se seg om etter et annet feriested de kommende ukene hvis du er glad i å bade? Les hele listen over ”IKKE-badesteder” for øyeblikket her:

Glem å bade her!
StedGrader
Torghatten Camping, Nordland14
Paradisbukta, Steinkjer, Nord- Trøndelag14,5
Lysefjord Marina, Rogaland14
Haglebu Eggedal, Buskerud14
Solastrand Hotell12
Korshamn Rorbuer, Vest-Agder12
Lyngørfjorden Marina 12
Brettesnes, Lofoten,Nordland11,5
Sjøhussenteret, Sortland, Nordland 10,5
Randaberg, Stavanger, Rogaland10

Reise et annet sted de neste dagene?

Dersom du klikker på linkene ved siden av kan du se hvor du finner det varmeste vannet akkurat nå. Sjekk alle stedene og se om du finner ditt feriested i sommer. Kanskje du heller skal satse på å komme deg lenger sørover? Vil du sjekke de aller ferskeste restplassene til varmere strøk, klikk her! Vet du ikke sikkert hvor du vil reise, la deg inspirere av våre reisebrev i reiseguiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vinneren!

Den klare vinneren er Kadett-tangen i Sandvika i Akershus. Dette er for øyeblikket den eneste badeplassen vi har funnet som har bikket over 20-tallet. Men selv om vannet er varmt – luftfuktigheten er mildest talt høy…