Her koster det 100 kroner å sove

Trøtt av Paris? Ta en powernap her.

ZZZOV ZZZØTT: ZZZ Zen - Le Bar à Sieste heter den nye sovebaren i Paris. Foto: http://www.barasieste.com/
ZZZOV ZZZØTT: ZZZ Zen - Le Bar à Sieste heter den nye sovebaren i Paris. Foto: http://www.barasieste.com/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å være i Paris kan være et slitsomt, både for turister og lokale beboere. Med så mye shopping og severdigheter kan det kanskje bli litt for mye av det gode.

Men nå har faktisk den franske hovedstaden fått sitt første område hvor du kan ta deg en etterlengtet siesta. «ZZZ Zen - Le Bar à Sieste» heter sovebaren, som tilbyr deg senger/stoler du kan slappe av i. Det skriver Daily Mail.

Dette er selvsagt ikke gratis. Du kan velge om du vil hvile deg i en liten bås i 15 minutter for 12 euro (94 norske kroner), eller sove i 45 minutter for 180 kroner.

Lyst å prøve noe nytt? Sjekk ut ICEBAR i Oslo

Dette tilbyr de

«ZZZ Zen - Le Bar à Sieste» har "vektløse" stoler, vibrerende massasjesenger, avslappende musikk, i tillegg til at de tilbyr en rekke skjønnhetsbehandlinger.

Eieren av sovebaren, Christophe Chanhsavang, sier han ble inspirert av den asiatiske praksisen, hvor det er vanlig at de ansatte tar seg en liten lur på jobb.

Baren ligger på 29 passage Choiseul, 75002 Paris, og holder åpent mandager til lørdager mellom 11:00 og 20:00. Søndager får du sove hjemme ...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer