<b>FLATSKJERM PÅ MENYEN:</b> Til helgen starter billigflyselskapet airBaltic med salg av TVer ombord. Foto: airBaltic
FLATSKJERM PÅ MENYEN: Til helgen starter billigflyselskapet airBaltic med salg av TVer ombord. Foto: airBalticVis mer

Her kan du kjøpe TV ombord

airBaltic går nye veier for å tjene penger.

Joda, vi er vant til at menyen for ombordsalg på flyene har utvidet seg fra litt godteri og sprit til bamser og leker for både barn og voksne.

Kommende helg begynner airBaltic med ombordsalg utenom det vanlige: De skal selge TVer til sine passasjerer.

- Det er viktig for airBaltic å finne nye måter å tilby bedre service til kundene våre. Salg av den siste TV-teknologien med flatskjermer til svært reduserte priser er enda en måte som bidrar til at airBaltic blir en megabutikk for passasjerer som er på utkikk etter gode tilbud – alt fra flypriser og hoteller til solbriller, elektronikk, og til og med blomster for noen kjære. Det å kunne spare 240 euro pr TV-apparat (cirka 1.950 kroner red.anm.) sammenlignet med butikkpris er verdt en familieferie til utvalgte steder der airBaltic flyr, sier Tero Taskila, kommersiell direktør for airBaltic, i en pressemelding.

Hit går direkterutene fra Norge

Gratis frakt i EU

TV-apparatene skal selges på internasjonale ruter til 80 reisemål i blant annet Europa. Du bestiller ombord, men slipper å ta med deg TVen under armen når du ankommer destinasjonen. Ifølge selskapet vil TVene bli sendt gratis adresser i medlemslandene i EU.

DinSide har forsøkt å komme i kontakt med airBaltic for å få vite nøyaktig hvilke TVer det er snakk om, og hvilke priser de vil selges for ombord, men har foreløpig ikke fått noen tilbakemelding på dette. Så om dette egentlig er et godt tilbud, kan vi ikke si noe om. Vi vil oppdatere saken når mer informasjon om dette foreligger. Dette gjelder også hvilke fraktkostnader norske kunder eventuelt vil måtte ut med, som "kun" EØS-borgere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vil ha TV uten å planlegge flytur? Få kjøperåd gjennom DinSides TV-tester

Tenker nytt

Billigflyselskapene kommer stadig med nye stunts og produkter for å tjene mer penger og for å ha flere bein å stå på. For cirka tre år siden lanserte Norwegian sin egen bank, og ett år senere lanserte de sitt eget mobiltelefonselskap, Call Norwegian.

Du kjenner kanskje også til andre lavprisflyselskaper som gjør mange og andre grep for å få mer penger i kassa, som for eksempel Ryanairs doavgifter og mulighetene til å kjøpe deg plass "først" i ombordstigningskøen.

Her kan du lese om ekstrakostnadene til flyselskapene