Her kan du fly billig i høst

BILLIGGUIDE: Storbyavbrekk i høst? Fly lavpris til 60 destinasjoner.

Lavprisflyselskapene lanserer stadig nye ruter. Skal du ut og fly i løpet av høsten, har du hele 60 destinasjoner å velge mellom.

>> BILLIGLISTEN: Hit flyr du til lavpris i høst


>> FAKTA OG NETTADRESSER: Flyselskapene

Her kan du fly billig i høst

Lavprisfly

Flyr du gjerne med billigflyselskap, eller foretrekker du ordinære flyselskaper? (Avsluttet)
Flyr gjerne med lavprisfly(66%) 661
Reiser helst med ordinære flyselskaper(19%) 193
Det er det samme(14%) 144
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Prisene

Billettprisen varierer selvsagt med destinasjon og flyselskap, i tillegg til de vanlige prisprinsippene med tilbud og etterspørsel. Populære destinasjoner blir raskere utsolgt enn kanskje mindre populære destinasjoner, fordi det er et begrenset antall billetter som selges til laveste pris, og fordi disse billettene selvsagt går først.

Dersom du kan planlegge langt fram i tid, er det lønnsomt å stå parat når salget av sesongens billetter starter. Avhengig av hvor du skal reise, er det fremdeles billige billetter tilgjengelige. Hvor billig du kan få billettene, kan du se i denne artikkelen, sammen med faktainformasjon og nettadresser til de aktuelle lavprisselskapene.

Slik slår du kloa i de billigste billettene:

 • Vær tidlig ute.
 • Sjekk med flere selskaper, selv om de har rutesamarbeide og selger billetter til de samme flyvningene, kan det være gode prisdifferanser mellom forskjellige selskaper.
 • Vær fleksibel med tanke på reisedag.
 • Reis utenfor de store feriene. Det er alltid dyrest i skoleferiene. Sjekk når skoleferiene er, ved hjelp av vår skoleferieoversikt.
 • Enveisbilletter: Billettene er priset med enveispris. Det kan være billigere å benytte forskjellige selskaper på tur- og returreise.
 • Sjekk barne/ungdomsrabattene: Selv om et selskap har den laveste billettprisen i utgangspunktet, er det ikke sikkert at dette er det billigste når barna skal med. Les mer om barnerabattene på fly i denne artikkelen.
 • >> BILLIGLISTEN: Hit flyr du til lavpris i høst


  >> FAKTA OG NETTADRESSER: Flyselskapene

  Relaterte artikler:

  Billigflyduellen: Hvilket flyselskap er best?
  Fly billig jorda rundt
  Stuernes heteste pakketips
  Fulle folk og barn er verst på fly