Her kan du få gratis skihelg

Gratis hytte, heiskort, skileie og endog litt mat ...

GRATIS SKIFERIE: Åserdal hytteservice vil gi 15 familier en gratishelg på fjellet, med heiskort inkludert. Foto: Alf Gunnar Wikstøl, Bortelid Multimedia/Bortelidinfo.no
GRATIS SKIFERIE: Åserdal hytteservice vil gi 15 familier en gratishelg på fjellet, med heiskort inkludert. Foto: Alf Gunnar Wikstøl, Bortelid Multimedia/Bortelidinfo.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åseral hytteservice skal i samarbeide med Bortelid skisenter gi bort gratis skihelg med gratis heiskort i bakken, til 15 familier.

- Vi har til og med en luksushytte som noen skal få bo i, dette har vi tenkt å ha som en overraskelse, forteller Satu Koski i Åseral hytteservice, som er initiativtaker og primus motor for tilbudet.

Dette koster heiskortet: Priser fra 25 skisenter

Bortelid

Bortelid ligger omtrent midt mellom Flekkefjord, Kristiansand og Arendal - hvor Kristiansand er nærmeste by cirka 10 mil unna. Bortelid skisenter har seks skitrekk og 14 bakker - men det er litt for tidlig på sesongen her ennå. I desember håper imidlertid Koski i Åseral hytteservice at snøen er kommet, slik at de 15 heldige familiene som vinner gratis skihelg, kan benytte gaven i løpet av desember - eller i alle fall før 12. januar. Dersom du skulle vinne en gratishelg, og det ikke passer for deg før etter denne januardatoen, skal det ifølge Satu Koski være muligheter for å finne et annet tidspunkt.

15 familier

Åseral hytteservice videreformidler utleie av private hytter i områder Åseral og Bortelid. Koski ønsket i utgangspunktet å gi bort én gratishelg - men det var så mange av hytteeierne som ville være med på prosjektet, at det ble hele 15 gratishelger som skal gis bort. Alt du trenger å gjøre, er å sende en henvendelse til Åserdal hytteservice, med en begrunnelse på hvorfor akkurat du og din familie bør vinne en gratishelg. Så er den en jury på åtte stykker som skal avgjøre hvem som skal få den gledelige beskjeden. Søknadsfrist er 30. november 2009.

Dere får oppholdet fra fredag til søndag gratis, heiskort i skibakken en dag gratis for alle som ønsker det, dere får låne ski gratis dersom dere ikke har dette selv, og matbutikken gir matoverraskelser til alle barna.

Pass deg for skityvene

- Det finnes så mange som ikke har råd til å oppleve fjellet, alle pengene deres går til husleie og mat. Vi har allerede fått noen henvendelser (fra familier som ønsker seg gratishelgen, red. anm.), og de er alle veldig rørende - det er virkelig sant at det er mange som har så dårlig råd, sier Satu Koski til DinSide.

Hun lover assistanse til å undersøke mulighetene for gratis transport til Bortelid for de som måtte behøve det.

- Hytteeierne er de som er de snilleste her, de blir med og gir bort et opphold i sin hytte gratis. Det synes jeg er helt fantastisk, sier Koski videre til DinSide.

Du finner kontaktinformasjon på Bortelids nettside (ekstern lenke).

Tilbud NÅ

Det er ikke mange tilbud som kan måle seg med en gratis skihelg med alt betalt - men mange skisentre har sesongstart-tilbud eller andre pakketilbud i tiden fremover. Her kan du se noen tilbud hos de største skisentrene i Norge. Er ikke din nærmeste skidestinasjon nevnt nedenfor? De fleste skisentrene har tilbud liggende godt synlig på nettsidene sine - det kan lønne seg å ta en kikk.

Dette er ingen komplett oversikt over alle tilbudene som finnes på skistedene akkurat nå, kun et utdrag.

Kjør offpiste med proffene

Trysil:
Forsesongpakke for sju til ni personer på Trysil Turistsenter: Fredag til søndag i november og desember, todagers skipass inkludert: 800 kroner per person (fom. 7 år), 300 kroner per barn (3-6 år, gratis for barn under to år). Obligatorisk betaling for vask (950 kroner) tilkommer.

Hemsedal:
Førjulsweekend med heisnær overnatting fra fredag til søndag inkludert obligatorisk strøm og vask samt weekend SkiPass. Skipasset gjelder kveldskjøring fredag kveld (uke 50 og 51) samt dagskort lørdag og søndag. Koster 990 kroner per person.

Hafjell:
Åpningstilbud (13 nov 2009 - 17 des 2009): Bo i hytte/leiligheter rett ved Skitorget i Hafjell, med skipass inkludert. Fredag-søndag, for fire-åtte personer. KeyCard og avreisekvask (kroner) kommer i tillegg. Pris fra 323,25 kroner for fire voksne og fire barn (8-15 år)

Oppdal:
Januartilbud med overnatting i Vangslia Fjelltun, heiskort er inkludert både ankomst og avreisedag, likeså er keycard inkludert. Minimum 4 personer pr bestilling. Obligatorisk sluttrengjøring på kr 650,- pr leilighet kommer i tillegg. Fra 1.000 kroner per person søn-tor inkludert femdagers heiskort.

Geilo:
Sesongstart-tilbud helgen 21. november. Overnatting i åttesengs hytter ved Solli nær Geilo sentrum, samt heispass for to dager: Fra 812 kroner per person, minst åtte personer.

Norefjell:
Skipakke: Overnatting én natt, frokost og todagers heiskort. Pris per person i dobbeltrom: 1050 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!