Her kan du dra på hundesledetur


Det finnes mange norske operatører som tilbyr turer med hundeslede. De fleste gir deg muligheten til å prøvekjøre, om du ikke er fornøyd med å sitte i sleden og nyte hunderittet.

Her er noen aktører og priser:

 • Taiga Kulturopplevelser var våre guider i Finnmark. De tilbyr alt fra halvdagsturer med guiding og enkel servering, til muligheten å delta med et trent hundespann og sjåfør i konkuranssen Pasivk Trail.

  Prisene starter på 995 kroner for en halvdagstur.

 • Foto: Basecamp Explorer Vis mer


 • Vil du enda lengre nord i landet, tilbyr Basecamp Explorer sledeturer ut i Svalbards ville natur. Turene tar deg med i Nansen og Amundsens sledespor, og du har også mulighten til å overnatte i en skonnert som er innefrosset i polarisen. Her er det også gode muligheter for å se en ekte isbamse.

  Prislappen for de enkleste turene begynner på 690 kroner, mens en tredagers hundesledeekspedisjon kommer på 11.900 kroner per snute.

 • Beito Huskytours tar deg med på hundekjøring i Jotunheimen Nasjonalpark. De er basert i Valdres, og tilbyr turer og overnatting i flere kategorier. Også her kan du reise på lengre safarier bak hunderyggen.

  En totimers tur koster fra 320 kroner, og en hel dag koster fra 1.090 kroner.

 • Foto: Alaskan Husky Tours Vis mer


 • Alaskan Husky Tours holder til på Røros, og har 60 hunder på kennel. De erfarne hundekjørerne kan by på dagsturer eller lengre turer med full forpleining.

  Turene koster fra 1.000 kroner for en dag.

  >> BILDESPESIAL: Hundetur i bjørneland