Her har folk offentlig sex i New York

Reisenettstedet Gridskipper anbefaler folk som liker offentlig sex å ha seg på New York Public Library. Her er flere tips til hvor i New York det er populært å "gjøre det" i all offentlighet.

Blir du uvel av tanken på å ufrivillig bevitne hyrdestunden til sprengkåte newyorkere? Da bør du ta en titt gjennom denne listen over steder hvor du risikerer å se pupper slenge og peniser vifte.

Listen er laget av det urbane reisemagasinet Gridskipper.

Coney Island

På den varmeste tiden av året er Coney Island visstnok et populært sted å ha sex. Stedet skal i følge Gridskipper være perfekt for tenåringer som ikke tør å ha sex i foreldrenes hus, eller for menn som ikke vil bli tatt på fersken av kona.

The Staten Island Ferry


Dette skal være en favoritt blant folk som liker å ha offentlig sex. Utsikten over New Yorks skyline får folk i det romantiske hjørnet på denne ferjen.

Ekstern lenke: The Staten Island Ferry

Mama's Bar

Mama's Bar skal visstnok ha et ganske romslig bad, som egner seg godt for en kjapp en.

The Cloisters / Fort Tryon Park

Fort Tryon Park er blitt brukt som et sted for romantiske eventyr helt siden den åpnet i 1935, og er i dag et godt kjent sted hvor homofile menn møtes for raske treff.

Ekstern lenke: Fort Tryon Park

New York byr på mange plasser for folk som synes det er pirrende å ha sex i all offentlighet.
New York byr på mange plasser for folk som synes det er pirrende å ha sex i all offentlighet. Vis mer


The Ramble (Central Park)

Det er nok av steder i Central Park hvor folk er litt ekstra intime. De best egnede stedene er nok "bebodd" av de hjemløse. Men mange par koser seg i de mange skyggefulle områdene i The Ramble.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ekstern lenke: Central Park og The Ramble

Essex House


Luksushotellet Jumeirah Essex House er, tro det eller ei, godt kjent blant folk som liker å ha offentlig sex. Businessentret i annen etasje er nemlig svært stille i helgene, og med store toaletter er dette et perfekt sted for en kjappis.

Ekstern lenke: Jumeirah Essex House

Long Island Rail Road (LIRR)

Er sex på toget noe for deg? I New York er det jernbanenettet til Long Island som er stedet for å ha offentlig sex. Gridskipper skriver at i 2002 ble en rørlegger, hans kone og hans bror tatt på fersken i en heftig trekant på et av morgentogene.

Ekstern lenke: Long Island Rail Road

Cunningham Parks parkeringsplass

Denne parkeringsplassen skal være et svært populært sted å ha sex for homofile menn. Det er vel grunn til å tro at det er flere parkeringsplasser i det Store Eplet hvor det foregår både det ene og det andre.

New York Public Library

Lukten av gamle bøker... total stillhet... synes du det høres pirrende ut? Vel, det er faktisk en del som synes det er spennende å ha seg på bibliotek, og New York Public Librarys lesesaler er godt brukt av lettsprengte newyorkere med sansen for offentlig sex.

Ekstern lenke: New York Public Library

Kilde: Gridskipper