Her gjør du reisekuppene

Reiseklar og på jakt etter reisekupp? Da er vår Restplassliste stedet. Her kan du finne beste pris blant tusenvis av reiser, fra et tyvetalls turoperatører i Norge og utlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I disse dager er restplassmarkedet på kjøperens side. I skrivende stund finner vi til sammen 2.400 restplassreiser i vår restplassliste. Dette inkluderer reiser med avreise fra utlandet, først og fremst Sverige. Fra Norge er tallet 800.

I samme skrivende stund varierer prisene fra 795 for fly tur-retur Oslo-Aten, til 7.345 for to uker på Kypros med avreise fra Tromsø. Vi du holde deg oppdatert om beste reisekupp minutt for minutt, bør du gå til vårt restplassøk.

Hold deg oppdatert

I vår restplassliste finner du reiser som charterselskapene selger unna til nedsatte priser. Jo nærmere det er til avgang, jo rimeligere reiser. Det er ofte få reiser til de enkelte stedene som selges unna til nedsatte priser. Billigreisene blir med andre ord raskt utsolgt, og annonser og informasjon blir fort gammel.

Annonsen fra morgenavisen, hvor reisekuppene annonseres, er ofte gårdagens nyhet når den endelig havner på ditt frokostbord. Vår restplassapplikasjon oppdateres hvert tiende minutt, døgnet gjennom – så her kan du holde deg oppdatert om de til enhver tid beste kjøpene. Slik slipper du å få ”beklager, vi har ingen flere reiser igjen til den prisen – men for 500 kroner ekstra får du en reise til …”, til svar når du ringer og vil bestille.

De største

I vår restplassliste finner du reiser fra alle de fire store norske charteroperatørene: Apollo, Saga, Star Tour og Ving. I tillegg finner du også reiser fra Gulliver, Detur, Langley og en fersk, Sandefjordbasert turoperatør ved navn Bonusreiser – som selger reiser til Tunisia. I tillegg er flere svenske operatører med i oversikten.

Alle disse charteroperatørene har restplasslister også på sine egne internettsider, men med vår restplassliste finner du alt dette på ett sted – du slipper med andre ord å surfe rundt på syv forskjellige nettsteder.

Hvilke reisekupp kan du så forvente å finne? Vi kan gi en ørliten smakebit:

 • Fly Oslo-Aten for 795,-

 • En uke med hotell i Tyrkia for 795,-

 • En uke på Gran Canaria for 895,-
 • Hvorfra kan du reise?

  Alle de ovennevnte eksemplene er med avreise fra Oslo, men du finner restplasser med avreise også fra andre norske byer: Sandefjord, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. Det er ikke sikkert at du vil finne alle disse byene i listene til enhver tid – dette avhenger helt og holdent av hva charterselskapene selv legger ut for salg i sine restplasslister. Så dersom du ikke finner din by som mulig avreisested, er det ganske enkelt fordi det ikke finnes noen reiser inne fra denne byen for øyeblikket.

  image: Her gjør du reisekuppene

  Tilpasset dine ønsker

  Restplassapplikasjonen gir deg gode muligheter til å innskrenke søket mot det som interesserer deg; du kan velge avreiseflyplass, reisemål, tidligste avreisedag, du kan velge bort kun fly, du kan velge kun reiser med spesifisert bosted – og du kan velge reiser med avreise fra utlandet. Utlandet i denne sammenheng er blant annet de svenske byene Göteborg, Karlstad, Luleå, Malmö, Jönköping, Skellefteå, Stockholm og Sundsvall – samt København. Her kan du ofte finne svært hyggelige priser.

  Du kan enkelt lokalisere de billigste reisene, ved å be om at listen sorteres etter pris.

  Bestilling

  Vi i DinSide Reise selger ikke disse reisene; vi er kun en informasjonsformidler. I Restplasslisten står det oppført hvilket reiseselskap som selger reisen. Ved å klikke på reisebyråets navn – eventuelt på lenken bestill - får du informasjon om hvor du kan henvende deg for å få kjøpt reisen. Du må selv ringe til Star Tour og Ving, mens nettreisebyrået Reisetorget kan gjøre bestillingen for deg hos selskapene Apollo, Bonusreiser, Detur, Gulliver og Saga Solreiser. Dette får du informasjon om når du klikker på lenkene i listen. Du kan selvsagt også gjøre bestillingene hos disse charterselskapene selv, på samme måte som med Star Tour og Ving.

  SMS

  Du kan også få restplassvarsling som SMS direkte til din mobiltelefon. Du kan selv styre varslingen mot avreisesteder og reisemål som er aktuelle for deg; du kan sette en makspris for reisen og oppgi maksimalt antall meldinger som du ønsker å motta – og du kan selvsagt stanse varslingen når som helst.

 • Mer om restplassvarsling til mobiltelefon her.

 • Ta meg til Restplasslisten.
 • Ut på tur?

  Flere nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.

 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.

 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.