Hvem er på stranda i dag? Beachbabes eller bare beachbums?
Hvem er på stranda i dag? Beachbabes eller bare beachbums?Vis mer

Her finner du sola!

Webkameraer kan brukes til mer enn porno og trash-TV. Vi har funnet sol og deilige strender.

Den som tror at sola er tapt for godt i det ytre rom, kan glede seg; Sola er her! Den har ikke forlatt oss. Via online webkameraer kan vi i kontemplativ stillhet nyte den dypt savnede juvel. Kun avbrutt av museklikk. DinSide viser deg hvor du skal klikke for å se sola.

Fra Business til Bizarre

Earthcam.com gir det utsikt til hele verden. Velg mellom et 10.000 webkameraer fra hele verden. Selv om det er enkelte merkelige kategorier her, som nok ikke passer for alle aldersgurpper, virker det meste ganske ryddig og legitimt. Det er definitivt stedet å gå for deg som er svært underernært på sol. Fokuser direkte på kategorien Beaches som er sortert under Scenic Cams. Velg så den stranda som frister mest; For eksempel Mucuripe Beach i Brasil eller surfernes Daytona Beach i Florida. Det er hele 325 oppføringer under kategorien strender, og sjansen for at drømmestranda di kan beundres gjennom en kameralinse er stor. Er det ikke nok sol her, prøv deg på kategorien Resorts. Her er det kameraer med utsikt til glamorøse hoteller og feriesteder man kunne tenke seg å tilbringe november måned på. Husk tidsforskjellene; Det er kjedelig å se en nattestille strand uansett hvor eksotisk og heftig den måtte være.

Artikkelen fortsetter under annonsen

EarthCam.com har laget et verdensomspennende nettverk av webkamera-publister, hvor de fleste kikkerbehov blir stillet. Nettstedet har kategorisert kameraene i fjorten hovedkategorier, som igjen har underkategorier. Kategoriene spenner fra Business Cams til Weird & Bizarre. Følg med på online drosjetur i Berlin eller sjekk arbeidstempoet i den australske radiostasjonen 4BC i Australia.

Leonard´s Worlds

Leonardsworlds.com har linket seg opp til tre tusen webkameraer. Også her kan du klikke deg rundt til all verdens land, byer, gater og strender. LeonardsWorlds.com har en webkamerameny på tretten kategorier hvor av en overvåker verden. Klikk på Worldwide Cams og opp kommer en oversikt over hvilke land Leornardworlds.com dekker. Her finnes kameraer fra Antarktis til Dominica. Ulempen er at det kreves flere klikk, mer lesing og tid for å surfe fra den ene stranden til andre. Men du er garantert å finne sol, bikinier og lunkne bølger uansett når på døgnet du måtte føle behov for det.

Trøst

Fordelen med online strandhugg er at faren for hudkreft reduseres drastisk. Og husk at mange har større grunn til å bekymre seg for uvær enn deg. Mange steder i verden lurer lumske orkaner og tyfoner, klare til å knuse alt som skulle komme i veien. Sjekk bare National Hurricane Center og se hva en tropisk storm kan gjøre. Alt er ikke like gøy i varmen.

Ut på tur?

Klar for ekte varme? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv, eller skrive et reisebrev.