Her finner du feriesola

Lei av ustabilt vær? Vi hjelper deg på veien til varmere trakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Surfe i Portugal eller Wales? Webkameraene kan hjelpe deg på vei ...
Surfe i Portugal eller Wales? Webkameraene kan hjelpe deg på vei ... Vis mer


Er du en av de værsyke nordmenn som nå begynner å få nok av ustabilt sommervær? Kanskje sitter du i dette øyeblikket og funderer på hvordan du kan sikre deg litt sol i alle fall i deler av ferien? Vi viser deg hvordan du kan finne frem til godværsplassene her.

 • Sjekk været live

 • Sjekk værmeldingene

 • Fra tusenlappen ...

  Nå finner vi faktisk ledige reiser som koster rundt tusen kroner, for eksempel til Nice. Men ikke gled deg for tidlig; det er charterselskapenes augustsalg som har startet, og vil du reise til så lave priser må du satse på sen sommerferie, og fortsatt håpe på at sola dukker frem her hjemme.

  For deg som vil/må reise i juli starter prisene i skrivende stund på drøye totusen kroner, uansett om du velger å reise med norske charterselskaper eller prøver deg på reiser fra Sverige. Nice er billigst fra Norge i øyeblikket, og for den oppgitte prisen får du kun flybillettene. For rundt 3.500 kroner er utvalget ganske bra, spesielt til greske reisemål. Utvalget er desidert størst fra Oslo.

 • Vil du ikke vente på augustsalget?

  Slik finner du billettene!

 • Ti prosent er værsyke

  - For hver millimeter regn som faller øker trykket på telefonene. Satt på spissen er rundt ti prosent av oss værsyke, og flykter sydover når regnet kommer, forteller Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.

  - Ukesturer sydover i juli er så og si utsolgt, og best sjanse har de som skal av gårde i to uker, avslutter en fornøyd Star Tour sjef som selv har sikret seg en uke med sol og varme til Mallorca i juli.