Her finner du ferieboligen

En praktfull steinvilla i rustikke Toscana eller et fyrtårn på en liten øy i Kroatia. Utvalget av ferieboliger til leie på nettet er enormt. Her er en liten smakebit og en oversikt over utleiefirmaer.


Jakten etter ferieboliger på nettet har aldri vært enklere. Vi har vært på raid og funnet disse ferieperlene. Leieprisene avhenger av sesongen, men kan du reise utenom sommerferien kan du og din familie få en riktig så billig ferie. Man trenger imidlertid ikke å bestille gjennom et utleiefirma. Mange velger også å ta direkte kontakt med utleier gjennom søkemotorer på nettet.


Idyll i Fano

Store og praktfulle Villa Montefiore ligger et steinkast unna sjøen i området Fano på Adriaterhavskysten. Den idylliske fiskerhavnen eksisterte allerede under Romerriket og var da kjent som Fanum Fortunae. I dag er Fano en velkjent ferieby, velsignet med brede strender og små viker langs kysten. Villa Montefiore har stort svømmebasseng, hage og ti sengeplasser, og leies ut gjennom ABC Travel Service. Avhengig av sesong er ukeprisen fra 13.990 til 28.490.


Badia delle Rose

Av bildene ser dette ut som en sjarmerende steinvilla med flott utsikt i landsbyen Orvieto i Toscana. Området er kjent for sin gode vin og den vakre landsbyen med sitt karakteristiske tårn, Duomo. Villaen har hage med svømmebasseng og åtte sengeplasser og leies ut av ABC Travel Service. Ukeprisen begynner på 11.490. I høysesongen kan det koste opp mot 23.490.


Utsikt til havnen

The Harbour Apartment var tidligere en taverna som er omgjort til en leilighet med plass for tre personer. Leiligheten ligger i gateplan med utsikt direkte til Makrgialos gamle havn og består av et dobbeltrom med bad. Barneseng og en sovesofa kan skaffes. Koster 3.565 i uken i vinterhalvåret, og opp mot 5.095 i høysesongen.

Eksotisk ferie i et fyrtårn i Kroatia i sommer? Foto: www.adriatica.net.
Eksotisk ferie i et fyrtårn i Kroatia i sommer? Foto: www.adriatica.net. Vis mer


Fyrtårn i Kroatia

Å bo i et fyrtårn i Krotia må da være unikt. Her kan man finne sitt eget paradis og slippe alt maset fra hverdagen. 20 km fra Pula i Kroatia ligger blant annet fyrtårnet Porer, som ble bygget i 1833 på øya ved samme navn. Her leier man fra lørdag til lørdag og betaler fra 495 til 725 euro (tilsvarer 4.233 til 6.200 kroner). Fyrtårnet formidles gjennom nettsiden Adriatica.net.

(Du kan også leie norske fyr. Mer om det her.)


Ramonico i Spania

Blant oliventrær og fruktplantasjer ligger Ramonico-huset i en skråning med flott utsikt over Axarquisasberget og Middelhavet. På det 5.000 m² store området vokser avokado- og aprikostrær, og huset er rikt utrustet med sengeplasser til åtte personer. Koster fra 11.935 til 5.970 avhengig av sesong. Leies ut av utleiebyrået Novasol.

Noen nyttige nettsteder

Her finner du ferieboligen:

Novasol
Dancenter
Dansommer
Finn
ABC Travel
Casa Vacanze
Norsk Ferieutleie
Solspekter
Zett
Casa Consulting
Holiday Rentals
Rent a Villa
Spaniasommer

Merk at DinSide Reise ikke har testet boliger utleid av disse nettstedene, og derfor ikke kan gå god for kvaliteten.

Tilbake til innledningen