Her ferierer du med kjendisene

Velg alpeferie med høy royal faktor, eller sikt deg inn mot hollywoodkjendisenes egne feriehus. Vi viser vei til hvor du kan feriere med kjendisene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her ferierer du med kjendisene

  1. Her finner du kjendisvillaene


Ferier der kjendisene ferierer. Du kan reise på hotellferie dit kjendisene gjerne tar et avbrekk, eller for å være mer sikret å få et glimt av kjendisene, bør du kanskje heller oppsøke kjendisenes egne ferieboliger.

Nedenfor kan du lese om de heteste feriedestinasjonene for de rike og berømte, og klikker du her, kan du få tips til hvor du bør reise om du vil ha et glimt av kjendiser som George Clooney, Naomi Campbell eller Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones i deres "beskjedne" ferievillaer. Og mange har valgt Europa som destinasjon for sin fritidsbolig.

Skiferie med kjendisene

Vil du stå på ski med kjendisene i USA, er Aspen et soleklart valg. Men satser du heller på europeisk skiferie, er det flere mulige destinasjoner for kjendisspotting med royal faktor:

Sveitsiske Verbier har denne sesongen hatt besøk av medlemmer av både den svenske, den danske og den engelske kongefamilien, samt av prinsesse Caroline av Monaco og hennes familie. Det norske kronprinsparet valgte seg franske Courchevel, hvor de bodde på eksklusive Hotel La Sivolière. Bulgarske prins Kyril og hans frue har også feriert i den franske alpelandsbyen, sammen med det norske kronprinsparet. David og Victoria Beckham ferierte i Courchevel i fjor, så dette er et yndet sted for de rike og berømte.

Mauritius i det Indiske hav, utenfor Afrikas østkyst, er populært blant rike og berømte.
Mauritius i det Indiske hav, utenfor Afrikas østkyst, er populært blant rike og berømte. Vis mer


Badeferie

For badeferie med kjendisfaktor; her er det eksotiske øyer som gjelder. Mauritius har hatt besøk av Monacos villstyring, Prinsesse Stephanie, to ganger i løpet av et år, og snart-kongelige Camilla Parker Bowles ferierte der i 2001.

Britney Spears la bryllupsreisen til Turtle Island på Fiji, og luksusanlegget Pangkor Laut på en øy utenfor Pangkor i Malaysia har mange kjente navn på gjestelisten; familien Beckham, Heidi Klum og Pavarotti.

Stillehavsøya Bora Bora har akkurat hatt besøk av filmdivaen Sharon Stone.

Norgesferie

Hvor reiser du så på norgesferie for å treffe kjendisene? Her til lands er det stort sett norske kjendiser som gjelder, og her har du alt fra A- til Å-kjendiser. Det er mange som har hytter og leiligheter i fjellheimen eller ved sjøen; Røkkes palass på Oppdal er velkjent; likeså Prinsesse Märtha og familiens residens Bloksberg som troner høyt på Hankø. Syklisten Thor Hushovd har ferieleilighet på Hovden i Setesdal, og hotellkongen Petter Stordalen har familiehytte i Gamle Hellesund. I tillegg til disse lokale stornavnene, kan et norsk skisted også by på en stjerne i verdensformat: Michael Schumacher, formel 1 stjernen over alle, har faktisk hytte i Trysil. Der er han og familien som regel innom midt på svarteste vinteren, utenom sesongen, gjerne rundt juletider.

>> George Clooney, Naomi Campbell, Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones: Her er kjendisenes ferievillaer.