Rabatter i utlandet:

Her får du rabatt for å være norsk

Kjøpesenteret gir egen utlending-rabatt, så husk passet.

HUSK PASS: Kan du bevise at du er norsk på kjøpesenteret Magasin du Nord midt i København, får du 10 prosent rabatt på nesten alle varer.
HUSK PASS: Kan du bevise at du er norsk på kjøpesenteret Magasin du Nord midt i København, får du 10 prosent rabatt på nesten alle varer. Vis mer

Den danske kronekursen har ikke vært mye å skryte av de siste årene, og i dag bruker du rundt 130 norske kroner når du betaler med 100 danske. Det betyr ikke at det ikke kan være penger å spare på å handle danske varer - ikke minst på danskebåten.

Dessuten kan du, ved å velge ett bestemt kjøpesenter om du er på tur i København, få 10 prosent rabatt på nesten alle varene;

og det bare for å ikke være dansk.

Husk pass

- Hos Magasin kan alle våre utenlandske kunder få 10 prosent rabatt, forteller ansvarlig for PR&Kommunikasjon ved Magasin du Nord, Laura Carstens til Dinside.

Hun forteller at de har hatt denne rabatten siden 2009. Kjøpesenteret har alltid har vært et attraktiv besøksmål for turister, og de har derfor ønsket å pleie dem med gode priser, forteller Carstens.

For å benytte deg av rabatten må du kunne dokumentere at du ikke er bosatt i Danmark.

- De utenlandske kundene må kunne vise pass eller annen identifikasjon som viser at de har adresse utenfor Danmark, ved betaling i kassen.

Planlegger du å reise til USA og ikke til København, er det verdt å merke seg at Macy´s også tilbyr 10 prosent utlendingsrabatt - ved å vise frem et såkalt Visitors Savings Pass.

Rabatt på nesten alt

Ifølge en av ekspeditørene Dinside har snakket med på Magasin du Nord, er det i utgangspunktet 10 prosent på alle varer som selges til full pris, altså ikke i tillegg til andre tilbud eller rabatter.

Laura Carstens forteller at selv om man kan få rabatten i alle senterets forretninger, er det noen unntak der du ikke får rabatt, som er listet opp under:

 1. Apple/Humac, Home
 2. Bitte Kai Rand, Women Classic
 3. Eton Men’s shirts
 4. Mango Women’s Fashion
 5. Stenström Men’s Shirts
 6. Wolford Stockings, Lingerie
 7. Tiger Of Sweden Women’s Contemp.
 8. Nespresso shop Lyngby + Kgs. Nytorv, Home
 9. Samsøe & Samsøe (ophører 01-07-2019)
 10. Samsonite, Tripp
 11. Joe & the Juice Mad&Vin
 12. Sticks Mad&Vin
 13. Lagkagehuset Mad&Vin
 14. Lakrids By Johan Bülow Mad&Vin
 15. Tobak, Lotto, Frimærker Mad&Vin
 16. Summerbird Mad&Vin
 17. Vin & spiritus Mad&Vin
 18. Gló Mad&Vin