Her får du mye spa for pengene


Vi sjekket med diverse spafasiliteter og har kommet opp med en liste over gunstige spamuligheter i utlandet. Steder du kan nyte sommersolen store deler av året og komme unna det med lommeboken i behold. Flere operatører arrangerer pakketurer fra Norge, men på denne tiden av året lønner det seg ofte å fly med billigselskaper og arrangere opphold og spa selv.

Vi er ingen spaeksperter, og kvalitet på behandlinger kan variere. Mange steder må du også ta kontakt på telefon eller mail for å få eksakte priser.

Her får du mye spa for pengene


Thalassa Palace Nahrawess, Tunisia

Spasenteret er et av verdens største, og ligger direkte på stranden åtte kilometer utenfor sentrum av kystbyen Hammamet. Senteret tilbyr alt fra anti-røykekur til pre-fødselskur som går over noen dager, samt mange typer a la carte behandlinger.

En enkeltbehandling begynner på rundt 200 kroner og varierer opp til 500 kroner for to timers massasjer. Sydde pakker over flere dager vil være billigere.
Overnatting på det tilhørende firestjerners spahotellet begynner på 580 kroner for dobbeltrom per natt.

Fly eksempel: Detur flyr charter til Monastir hele året. Flyplassen ligger en times kjøring fra Hammamet og reisene begynner på 1140 kroner tur/retur.

På nett: Thalassa Palace Nahrawess

SPA Hotel Thermamaris, Dalaman, Tyrkia

Det tyrkiske spa hotellet ligger på turkiskysten rett på utsiden av den lille byen Dalaman. I Dalaman finner du en av hovedflyplassene for tyrkiske charterreiser. Stedet er kjent for sin helsebringende leire og rike historie og fauna.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisene for overnatting på hotellet begynner på 215 kroner. Prisene på spa varierer fra 100 til 200 kroner per behandling.

Fly eksempel: Vi fant en ukes restplassreise med Apollo til 1610 kroner.

På nett: SPA Hotel Thermamaris

Spa Jasbah, Algarve, Portugal

Dette er et såkalt day spa, hvor du kun får behandlinger og må arrangere opphold ved siden av. Det går for å være et av det bedre i Portugal, hvor du fortsatt kan nyte soltimer en stund utover høsten når du ikke tar behandlinger.

Prisene for en times behandling begynner på 290 kroner. En skreddersydd luksuspakke over fire dager koster sirka 1300 kroner.

Hoteller, flyreiser og pakketurer finnes det rikelig av hele året.

Fly eksempel: Med Norwegian til Algarve for 1200 kroner.

På nett: Spa Jasbah


Her vil du ikke få noe sol og varme som på de foregående stedene, men til gjengjeld er prisene superlave samtidig som kvaliteten på behandlingen er god.

Pakkeopphold med hotell og fri tilgang til alle fasiliteter og behandlinger i tre dager, koster fra kroner 1000,- Da er også kost inkludert.

Fly eksempel: Med Norwegian for sirka 1500 kroner.

Tilbake til hovedartikkel...