Musikaler i London 2017

Her får du billige musikalbilletter i London

Du kan få musikalbillettene til under halv pris. 

MUSIKALER TIL HALV PRIS? Billettkontoret Tkts på Leicester Square selger musikal- og teaterbilletter til rabatterte priser, her fant vi rabatter på fra 30 til 64 prosent. Smart for deg som ikke allerede har bestilt billetter men som vil ta det litt på sparket. Eller bare om du vil ha det billigst mulig. Det er også flere billettkontorer som selger rabatterte billetter i området. Foto: Berit B. Njarga
MUSIKALER TIL HALV PRIS? Billettkontoret Tkts på Leicester Square selger musikal- og teaterbilletter til rabatterte priser, her fant vi rabatter på fra 30 til 64 prosent. Smart for deg som ikke allerede har bestilt billetter men som vil ta det litt på sparket. Eller bare om du vil ha det billigst mulig. Det er også flere billettkontorer som selger rabatterte billetter i området. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det mangler ikke på ting å finne på i London og selv om det er mange museer i London som er gratis så er det også veldig mange av de store attraksjonene som koster mye - selv med den relativt hyggelige kursen på britiske pund.

Har du lyst til å gå på musikal eller teater når du er i den britiske metropolen - men er ikke så nøye med hva du vil se eller hvilke seter du foretrekker, kan du få mye billigere billetter ved å vente med å kjøpe billetter til du kommer til London.

Her får du de billige billettene

Er du på jakt etter billige billetter til London-musikalene, bør du sette kursen mot Leicester Square.

Der finner du flere billettkontorer som selger rabatterte billetter, både til forestillinger på dagtid og kveldstid.

HER FÅR DU BILLIGE BILLETTER: Sikt deg inn mot Leicester Square og finn denne kiosken. Foto: Berit B. Njarga
HER FÅR DU BILLIGE BILLETTER: Sikt deg inn mot Leicester Square og finn denne kiosken. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Det finnes flere ulike kiosker som reklamerer for billige billetter, og vi fant rabatter på opptil 64 prosent på enkelte forestillinger da vi besøkte billettkioskene i mars.

Se etter dette merket

Lurer du på hvilken av kioskene du bør gå for, skal du vite dette:

«Tkts»-kiosken som du kan se på bildet ovenfor, er den offisielle billettkiosken for restbilletter fra teatrene.

FLERE MULIGHETER I GATENE RUNDT: Sjekk gjerne prisene hos flere godkjente billettkontorer rundt Leicester Square, for den beste prisen - som for eksempel i den blå billettkiosken over, Leicester Square Box Office. Foto: Berit B. Njarga
FLERE MULIGHETER I GATENE RUNDT: Sjekk gjerne prisene hos flere godkjente billettkontorer rundt Leicester Square, for den beste prisen - som for eksempel i den blå billettkiosken over, Leicester Square Box Office. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

De andre billettkioskene som du finner i gatene rundt kiosken på Leicester Square, er private aktører som også selger restbilletter.

Det er ikke farlig å kjøpe fra en av de små, private kioskene, men pass på at de har det offisielle merket som du kan se på bildet nedenfor - det betyr at dette er et godkjent billettkontor.

SE ETTER DETTE MERKET: Går du for et av de andre billettkontorene så se etter dette merket: STAR, som her nederst i venstre hjørne. Det bekrefter at det er et seriøst selskap. Foto: Berit B. Njarga
SE ETTER DETTE MERKET: Går du for et av de andre billettkontorene så se etter dette merket: STAR, som her nederst i venstre hjørne. Det bekrefter at det er et seriøst selskap. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Når er det størst sjanse for mest rabatt?

Vi får opplyst i Tkts-kiosken på Leicester Square at det i hovedsak er dagens billetter du kan finne der, til rabattert pris, men at det også er enkelte billetter til forestillinger flere dager fremover.

Hos Leicester Square Box Office får vi vite at det vanligvis er til forestillingene som går mandager, tirsdager og onsdager at man får de største rabattene.

Du kan sjekke tilgjengelige restbilletter både på nettsiden til Tkts og andre private billettkontorer, som eksempelvis Leicester Square Box office.

Men et smart tips fra billettkontoret er å ringe, for de beste prisene:

- Ring på forhånd! Noen teaterbilletter er det kun mulig å få rabatt på direkte fra kiosken, og ikke online!

Les også:

Slik får du billigere fotballtur til England: Ligg unna de dyre pakketurene

Skal du reise kollektivt i London er Oyster card smart

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer