Her er vintersolen billigst

Du må reise til Tunisia eller Kypros for å få mest ut av feriebudsjettet.

Denne hvite stranden ligger på Boracay i Philippinene. Foto: Tracy Carpena
Denne hvite stranden ligger på Boracay i Philippinene. Foto: Tracy Carpena Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke rart om det frister å ta en liten solferie i vinter. Du føler som veldig mange andre nordmenn.

Men om feriebudsjettet ikke er det største, så står ikke Maldivene på listen over aktuelle reisemål. Dette er nemlig en av de dyreste destinasjonene du kan velge deg for å få litt vintersol.

Hotellnettsiden Trivago har sjekket ut hvilke typiske vinterdestinasjoner som har de rimeligste gjennomsnittlige hotellprisene. Maldivene kom ikke særlig bra ut av det, med en gjennomsnittlig hotellpris på 269 pund, eller rundt 2.500 kroner, per natt. Seychellene er heller ikke noe godt valg, for her koster et hotellrom gjennomsnittlig 225 pund, eller rundt 2.100 kroner, per natt.

Her er det billigst

Da får du mye mer overnatting for pengene i Tunisia. Her er gjennomsnittsprisen per natt 58 pund, cirka 540 kroner. Dersom du ikke er begeistret for Nord-Afrika, kan du reise til Kypros, der gjennomsnittsprisen er på 64 pund, rundt 595 kroner.

Andre rimelige vinterdestinasjoner ikke så langt unna er Marokko (73 pund/680 kr) og Egypt (78 pund/725 kr).

Philippinene sies å være et fantastisk reisemål. Vært der? Skriv om opplevelsen i debattforumet. Foto: Anthony Alder
Philippinene sies å være et fantastisk reisemål. Vært der? Skriv om opplevelsen i debattforumet. Foto: Anthony Alder Vis mer


"Ukjente" Philippinene

Blir dette for lite eksotisk, kan du velge Philippinene, der et rom gjennomsnittlig koster 70 pund, eller rundt 650 kroner. Philippinene er et ganske ubeskrevet blad for oss nordmenn, men øyriket betegnes av mange som enda vakrere enn Thailand, og mye mindre turistifisert.

Dyrt i Dubai

Gjør du som en økene andel norske vinterturister gjør, og reiser til Dubai, må du forberede deg på en gjennomsnittpspris på 111 pund, cirka 1.050 kroner. Dubai er slett ikke noe billig reisemål, men mange drar hit likevel, på grunn av de flotte hotellene og shoppingen.

Les også: Snart er det hit flest reiser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer