Her er vinnerne!

Sommervinnerne er kåret - her er resultatene av årets sommerkonkurranse.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Vinnerbildet av barbereren i Iddefjorden kom inn i første runde, og er fotografert av Karine Heggholmen. Foto: Karine Heggholmen
Vinnerbildet av barbereren i Iddefjorden kom inn i første runde, og er fotografert av Karine Heggholmen. Foto: Karine Heggholmen Vis mer

Rundevinnerne har allerede fått sine premier fra Stena Line og Hunderfossen. Etter en ukes avstemning blant leserne og jurymøte, er finalevinnerne endelig klare.

Seier for badegleden

Det ble til sist et meget tett race mellom to badeengler. Med hårfin margin måtte Tom Hugo Nielsens grottende barn bite i badestampen for barbereren, fotografert av Karine Heggholmen.

 • Her finner du vinnerbildet og de andre finalebildene rangert etter at leserne og juryen har sagt sitt.
 • Kubansk feriedagbok

  Syv artikkelskribenter har også fått sine velfortjente ukepremier. Etter en grundig gjennomgang av disse, har juryen besluttet å gi førsteprisen til Jonathan Skaares velskrevne feriedagbok fra Cuba. Her er et lite utdrag:

  Det er fullstendig nytteløst for meg å beskrive fra patioen (min), dette meget, meget, fascinerende landet - mitt nokså begrensede vokabular har ikke engang dekkende ord. Men til tross for at jeg har reist til over 30 land er dette første gang jeg er målløs.

 • La deg inspirere - hele artikkelen finner du her.

 • Begge vinnerne har dermed sikret seg et reisegavekort til 5.000 kroner fra sommerkonkurransens hovedsponsor Star Tour.

  Flotte bilder

  Flere hundre fotografier har kommet inn til sommerkonkurransen. Bildene spenner over utallige motiver: Glade sommerbarn, merkelige fenomener, kjente steder og vakre solnedganger.

 • Noen av bidragene som ikke nådde opp i konkurransen denne gangen, kan du se her.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.