Her er verdens beste skilt

Publisert
Sist oppdatert

Årets skilt er kåret på nettsiden Signspotting.com. Under ser du liten versjon av bildet; om du vil se en større versjon, så klikk deg gjennom bildespesialen med vinneren og 2.,3. og 4. plass.

BILDESPESIAL: Verdens morsomste skilt

Det er den amerikanske reisejournalisten Doug Lansky som driver nettstedet Signspotting.com. Han sier selv at det hele begynte med en usunn fascinasjon for skilt i 1992, og har altså endt i nettsted, ukentlige salg til flere amerikanske aviser og en Lonely Planet-bok i 2005 (også med tittelen Signspotting).

Her er verdens beste skilt


Vinneren av årets bilde og en jorda-rundt-billett, er Cristen Rene Andrews, og bildet er tatt på Golden Gate Bridge i San Fransisco, USA.

Broen er yndet som terminasjonspunkt for de som ønsker å gjøre ende på livet, så at ikke hjelpetjenesten virker er tragisk for dem det gjelder. Uansett er det dette bildet leserne har stemt fram til det beste. Tredje, fjerde og femteplass kan du se her.

BILDESPESIAL: Verdens morsomste skilt

Les mer på signspotting.com

(Bildene er gjengitt med tillatelse fra Doug Lansky.)


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer