Her er geografiekspertene

Årets julekonkurranse er avsluttet. Her er vinnerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Geografikonkurransen har fått sine vinnere. Fire flinke geografi-eksperter har svart riktig på alle spørsmålene, og blitt trukket ut som vinnere i vår julekonkurranse.

Er du så god?

Kan du måle deg med geografiekspertene? Ta testen, og finn ut om du hadde vært i stand til å være med i konkurransen. Siden konkurransen er avsluttet, kan du også sjekke fasiten for riktige svar om du ikke kjenner alle navn og forhold vi spør etter.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Vinnerne

image: Her er geografiekspertene


Her er vinnerne:

Vinner av spillet Passport
Anne-Lill Holme fra Sandnes

Vinnere av midjevesker
Thor M. Johansen fra Ytre Enebakk, Rune Paulsen fra Husnes og Atle Eikeland fra Ås.

Gratulerer, premiene kommer i posten.

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!